Švédska kráľovská rodina sa rozrastie! Fešák Carl Philip bude 3-násobným otcom

Princ Carl Philip a princezná Sofia s veľkou radosťou oznámili, že na jar sa dočkajú ďalšieho potomka.

11.12.2020 13:20
Carl Philip Foto: ,
Princ Carl Philip a jeho manželka, princezná Sofia.
debata (1)

Princ Alexander a princ Gabriel budú mať súrodenca. Ako na Instagrame oficiálne oznámil kráľovský palác, princ Carl Philip (41) a princezná Sofia (36) čakajú tretieho potomka. „Princ Carl Philip a princezná Sofia s veľkou radosťou oznamujú, že čakajú tretie dieťa,“ napísali na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kungahuset (@kungahuset)

V oficiálnom oznámení manželia prezradili aj to, kedy sa malej princeznej alebo princa dočkajú. Dieťatko by malo prísť na svet koncom marca alebo začiatkom apríla. V roku 2016 stali rodičmi syna Alexandra, v roku 2017 pribudol jeho mladší brat, ktorý dostal meno Gabriel.

Sympatický Carl Philip sa s o päť rokov mladšou Sofiou Kristinou Hellqvistovou, ktorá sa živila ako modelka a účinkovala aj v reality show švédskej televízie TV4, zoznámil v roku 2010. O štyri roky neskôr dvojica potvrdila zasnúbenie. Zosobášili sa v júni 2015. Sofii po svadbe udelili titul princezná a tiež vojvodkyňa z Värmlandu.

Koncom novembra sa manželia ocitli v karanténe v ich sídle v Štokholme, keďže ochoreli na Covid-19. Ako vtedy uviedli vo vyhlásení, obaja mali len mierne príznaky choroby.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Carl Philip #princezná Sofia

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...