Tehličky na bruchu, modré oči a kučery! Ktože je ten sexi mladík? Syn Borisa Beckera

Na prvý pohľad vidieť, že mladík je dokonalým mixom svojich rodičov - Barbary Beckerovej a jej exmanžela, Borisa Beckera.

14.12.2020 13:00
debata

Vyrástol z neho poriadny fešák! 21-ročný syn tenisovej legendy, Borisa Beckera, sa predvádza na Instagrame pred svojimi fanúšikmi čoraz častejšie. Elias Becker sa chváli vypracovaným telom, do očí bijúcimi tehličkami.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa elias becker (Lonkishu) (@e.current)

Hnedé kučery mu zľahka padajú do tváre, modré oči svietia z jeho peknej tváre. K tomu ešte pridá našpúlené pery a nejakú tú sexi pózu. Na prvý pohľad vidieť, že mladík je dokonalým mixom svojich rodičov – Barbary Beckerovej a jej exmanžela, Borisa Beckera.

Niekdajší tenisový šampión Boris Becker (v... Foto: SITA/AP, Michael Sohn
Germany Laureus Awards Niekdajší tenisový šampión Boris Becker (v strede) vzal na ceremoniál svojich dvoch synov - Noaha (vľavo) a Eliasa.

Na Instagrame ho sleduje takmer 100 000 fanúšikov a určite budú pribúdať. Elias má za sebou dokonca aj nejaké tie kroky v modelingu, pracoval pre luxusnú značku Dolce & Gabbana. Ale rád sa na Instagrame chváli aj zábermi s prívlastnom rodinné – často uverejňuje obrázky z detstva, na ktorých sa usmieva spolu s jeho starším bratom Noahom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa elias becker (Lonkishu) (@e.current)

Modelingu sa už dávnejšie začala venovať aj jeho nevlastná sestra, Anna Ermaková, dcéra niekdajšej modelky Angele Ermakovej. 20-ročná študentka s výraznými vlasmi a štíhlou postavou je na predvádzacom móle naozaj neprehliadnuteľnou.

Modelka Anna Ermakova predvádza pre značku Riani. Foto: SITA, Markus Schreiber
Germany Fashion Riani Modelka Anna Ermakova predvádza pre značku Riani.

Anna sa narodila v marci roku 2000, ale slávny tenista priznal otcovstvo o rok na to, keďže v čase jej narodenia bol ešte ženatý s prvou manželkou, Barbarou Beckerovou, mamou Eliasa a Noaha Beckerovcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Boris Becker #Elias Becker

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...