Bieber vydá vianočný singel s britskými zdravotníkmi. Úspech podporí charitu

Kanadský popový spevák Justin Bieber pripravil so zborom londýnskych zdravotníkov vianočný singel, ktorý je špeciálnou verziou Bieberovej skladby Holy.

16.12.2020 00:00
Spevák Justin Bieber predstavil hudobný... Foto: ,
Spevák Justin Bieber na archívnom zábere.
debata

Spoločne sa chcú dostať na čelo britského rebríčka vianočných singlov, píše agentúra AP. Príjmy z predaja a zdieľania pesničky pôjdu na dobročinné projekty britskej zdravotníckej služby (NHS). Skladba bude zverejnená v piatok.

Podľa kanadského speváka je pieseň poctou „neuveriteľnému nasadeniu“, ktoré preukazujú zdravotníci pri epidémii koronavírusu. Spevácky zbor, s ktorým Bieber spolupracoval, tvoria zdravotníci, ktorí pôsobia v londýnskych štvrtiach Lewisham a Greenwich.

Kanadský spevák podporil zbor britských zdravotníkov v tradičnej súťaži vianočných piesní už v roku 2015. Bieber vtedy vyzval svojich fanúšikov, aby hlasovali pre skladbu A Bridge Over You naspievanú zborom aj napriek tomu, že veľké šance na úspech mal spevákov hit Love Yourself.

Zboru sa nakoniec aj vďaka jeho podpore podarilo v súťaži vianočných piesní zvíťaziť a skladbu si vtedy stiahlo vyše 121 000 ľudí. NHS je štátny zdravotný systém financovaný z verejných rozpočtov, ktorý v Spojenom kráľovstve funguje od roku 1948.

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Bieber #singel #zdravotníci #výťažok

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...