Cvak a dlhá hriva je preč! Britney Spears má nový účes

Britney Spears neprežíva v súkromí práve ľahké časy. Nezhody s jej otcom sa ťahajú mesiace a na speváčku nemajú pozitívny dopad.

18.12.2020 00:00
Britney Spears Foto: ,
Speváčka Britney Spears na archívnej snímke!
debata

V novembri prehrala súdny spor o svojprávnosť, keď roky bojovala proti poručníctvu svojho otca, Jamesa Spearsa, ktorého za správcu jej majetku určil súd v roku 2008. Vtedy pop hviezdu trápili vážne psychické problémy, ktoré ju dostali na liečenie. 68-ročný Spears v týchto dňoch uviedol, že so svojou slávnou dcérou nehovoril štyri mesiace.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

„Milujem svoju dcéru a veľmi mi chýba,“ povedal otec speváčky pre CNN v utorok. "Keď niektorý člen rodiny potrebuje osobitnú starostlivosť a ochranu, rodina sa musí zomknúť. Posledných 12 a viac rokov som Britney bezpodmienečne chránil a miloval.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Slávna Britney, ktorú na Instagrame sleduje 24 miliónov ľudí, ich prekvapila novým zostrihom vlasov. Zverejnila tri zábery, na ktorých predvádza nový účes. Na fotografii špúli pery do objektívu a má výrazne zvýraznené oči čiernou ceruzkou.

Na Instagrame sa dvojnásobná mama v poslednom období predvádza najmä ako tanečníčka či fanúšička fitnes. Práve o rôzne tanečné choreografie či videá z jej tréningov sa delí s fanúšikmi. Na nich jej často robí spoločnosť jej nový partner, Sam Asghari, ktorý sa živí ako model a fitness-tréner. Od Britney je mladší o dvanásť rokov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears #účes

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...