Si svetlo môjho života! Chris Pratt opäť básni o svojej krásnej manželke

Knižná autorka Katherine Schwarzenegger pred pár dňami oslávila 31. narodeniny.

21.12.2020 00:00
Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt... Foto: ,
Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt.
debata

Jej manžel a otec ich niekoľkomesačnej dcéry Lyly Marie Schwarzenegger Pratt, hollywoodska hviezda Chris Pratt (41), si nenechal ujsť príležitosť, aby svojej láske zablahoželal aj verejne, na sociálnej sieti.

„Vniesla si do môjho života toľko svetla. Som naozaj šťastný, že som doma s tebou a Lylou. Si skvelá mama, skvelá nevlastná matka, skvelá manželka, dcéra, sestra a priateľka. Svet je vďaka tebe jasnejší. Som šťastný človek. Ďakujem za lásku, podporu a partnerstvo. Milujem ťa,“ napísal Chris Pratt na Instagrame a zverejnil aj koláž fotografií, na ktorej žiari jeho nádherná polivička.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chris pratt (@prattprattpratt)

Na svoju peknú dcéru nezabudol ani slávny Terminátor, Arnold Schwarzenegger (73). „Si jasným svetlom môjho života a som na teba hrdý. Vidieť, aká si úžasná matka, zatiaľ, čo sa naďalej venuješ svojmu písaniu a angažuješ sa pre dobré veci, je jednou z mojich najväčších radostí.“

Katherine Schwarzenegger pochádza z manželstva Arnolda Schwarzeneggera s knižnou autorkou Mariou Shriverovou (65), spolu vychovali štyri deti. Chris Pratt má 8-ročného syna z manželstva s herečkou Annou Faris (44), s ktorou žil v rokoch 2009 až 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Pratt #Katherine Schwarzenegger

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...