Zásnuby pred Vianocami! Ariana Grande je opäť po uši v tom, toto je jej láska

Nie je to prvýkrát, čo sa s vervou a plným nasadením vrhla do nového vzťahu. A zdá sa, že Ariana Grande neplánuje na tom nič meniť. Cez víkend znovu ohlásila zasnúbenie.

21.12.2020 12:54
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ariana Grande (@arianagrande)

Americká speváčka, ktorá v minulosti randila s viacerými známymi mužmi, sa počas uplynulého víkendu zasnúbila s Daltonom Gomezom, realitným agentom. Na Instagrame sa pochválila masívnym zásnubným prsteňom aj spoločnými zábermi s usmiatym partnerom.

„Nemôžu byť šťastnejšie. Sú skutočne nadšení. Pre oboch je to veľmi šťastné obdobie a nadšení sú rovnako aj rodičia oboch snúbencov,“ komentoval zdroj z okolia speváčky pre magazín People.

zväčšiť Speváčka Ariana Grande v róbe Giambattista... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Speváčka Ariana Grande v róbe Giambattista Valli Haute Couture. Speváčka Ariana Grande v róbe Giambattista Valli Haute Couture.

Podľa zdrojov magazínu však nejde o žiadne zbrklé rozhodnutie, ako by si niektorí mohli myslieť. Grande s Gomezom tvorí pár už od januára tohto roka, takže čoskoro oslávia prvé výročie. Partneri spoločne trávili aj dni v karanténe a údajne si skutočne porozumeli a všetko medzi nimi fungovalo na jednotku. Aj to bola skúška, po ktorej sa rozhodli pre ďalší krok.

Grandeovej už gratulovali mnohí kolegovia či kamaráti, medzi nimi napríklad topmodelka Hailey Baldwin či jej manažér Scooter Braun.

Ariana Grande v minulosti randila s raperom Mac Millerom, jeho kolegom Seanom Youngom či napríklad komikom a hercom Peteom Davidsonom. Aj ten ju požiadal o ruku a dvojica sa zasnúbila. Po pár týždňoch však zásnuby zrušila.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zásnuby #Ariana Grande #Dalton Gomez

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...