Schwarzeneggera zaskočila vlastná dcéra: Nikdy som neveril, že urobí...

Voľby detí niekedy poriadne prekvapia rodičov. To sa stalo aj v prípade Arnolda Schwarzeneggera a jeho dcéry Katherine.

25.12.2020 10:30
debata (3)
Arnold Schwarzenegger pri príležitosti uvedenia... Foto: SITA/AP, Jacques Brinon
Arnold Schwarzenegger Terminator Arnold Schwarzenegger pri príležitosti uvedenia filmu Terminátor Genisys v roku 2015.

Rakúsky rodák, herec a bývalý guvernér Kalifornie, sa nedávno zúčastnil na online diskusii pri príležitosti spomienkového stretnutia hercov z komediálneho hitu Policajt zo škôlky. Pri tej príležitosti sa rozhovoril aj o svojich deťoch a časoch, keď ešte boli malé a on sa snažil ich vychovávať aj ako žiadaný hollywoodsky herec.

„Nikdy, fakt nikdy by som si nepomyslel, že si moja dcéra vezme herca,“ uviedol na margo najstaršej Katherine, ktorá sa vydala za herca Chrisa Pratta. „Hovoril som si, že bude mať určite plné zuby, ako ich neustále vláčim so sebou na nakrúcanie a ako vidí, že za mnou vybuchujú budovy a snažím sa stále zabiť nejakých ľudí,“ komentoval Schwarzenegger.

Manželia Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Snúbenci Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt vyzerali spolu ako hrdličky. Manželia Katherine Schwarzenegger a Chris Pratt na archívnom zábere.

Práve Katherine ho vraj prekvapila preto, lebo ako jediná z jeho detí nemala tieto momenty rada. „Všetky ostatné deti si to užívali. Akurát ona preplakala celé mesiace,“ prezradil 73-ročný hrdina hitov ako Terminátor či Pravdivé lži.

Arnie sa však veľmi pochvalne vyjadril na adresu svojho zaťa, 41-ročného Pratta, ktorý už bol v minulosti raz ženatý – s herečkou Annou Farisovou. „Som skutočne šťastný, pretože je pre moju dcéru úžasným, úžasným manželom a je aj výborným zaťom,“ zdôraznil v rozhovore, ktorý odvysielala platforma Yahoo!.

Vďaka dcére Katherine sa stal zo Schwarzeneggera konečne aj starý otec. Jeho ostatné ratolesti, dcéra Christina a synovia Patrick, Christopher a Joseph Baena sú zatiaľ bez potomkov.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #herec #manželstvo #dcéra #Chris Pratt #Arnold Schwarzenegger #Katherine Schwarzenegger

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...