Známy moderátor lásku neskrýva: Partnera vyobjímal rovno na pláži!

Iba minulý rok sa populárny austrálsky moderátor Hamish Macdonald rozhodol otvorene prehovoriť o svojej sexuálnej orientácii.

26.12.2020 12:00
debata
zväčšiť Moderátor Hamish MacDonald (vpravo) a jeho... Foto: KIPO, BANJ / Backgrid Australia / Profimedia
Moderátor Hamish MacDonald (vpravo) a jeho partner Jacob Fitzroy spoločne na pláži v Austrálii. Moderátor Hamish MacDonald (vpravo) a jeho partner Jacob Fitzroy spoločne na pláži v Austrálii.

Fešáka z televízneho spravodajstva už nejaký ten mesiac vidieť po boku partnera Jacoba Fitzroya. Naposledy aj pred pár dňami na pláži Coogee Beach.

Paparazzovia zachytili partnerov v momente, keď sa vracali z mora a mierili ku svojim uterákom na pláži. Ešte predtým sa však v jednom momente zastavili, otočili jeden k druhému, objali sa a pobozkali. Zábery dvojice obleteli austrálske, ale aj britské médiá. Dvojica urastených mužov na nich pôsobí skutočne zamilovane.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Project (@theprojecttv)

Ako pred časom uviedol 38-ročný moderátor, ktorý bol dlhé roky v médiách považovaný za „sexi starého mládenca“, jeho sexualita nikdy nebola niečo, čo by zámerne tajil. Ku súkromiu sa však nevyjadroval a tak všetko v tomto smere zostávalo otvorené. Zmenilo sa to až v roku 2019, keď Macdonalda zachytili objektívy práve v spoločnosti jeho partnera Jacoba Fitzroya.

„Nikdy sme neočakávali takú masívnu odpoveď od verejnosti, keďže zverejnenie nášho vzťahu bol jednoduchý prirodzený krok, nebol vopred plánovaný, ani premyslený,“ uviedol pred časom moderátor pre magazín GQ. Doplnil však tiež, že napriek tomu, koľko reakcií na svoj súkromný život odrazu dostal, väčšina z nich ho veľmi príjemne potešila.

Moderátor Hamish MacDonald (vpravo) sa objíma... Foto: KIPO, BANJ / Backgrid Australia / Profimedia
Moderátor Hamish MacDonald (vpravo) sa objíma so svojím partnerom Jacobom Fitzroyom na pláži Coogee Beach. Moderátor Hamish MacDonald (vpravo) sa objíma so svojím partnerom Jacobom Fitzroyom na pláži Coogee Beach.

„Boli veľmi prekvapujúce a prajné, milé,“ doplnil ešte Macdonald, ktorý momentálne moderuje reláciu Questions & Answers na obrazovke ABC a v minulosti sprevádzal napríklad volebným programom či niekoľkými spravodajskými reláciami.

Pre noviny The Sydney Morning Herald tiež uviedol na adresu svojho partnera, že je „môj najlepší priateľ a som nesmierne šťastný, že môžeme spoločne zdieľať naše životy“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #partner #gay #sexuálna orientácia #Hamish Macdonald

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...