Tajomstvo figúry Lopezovej? Aj počas Vianoc vo fitku, čaká ju poriadna šou

Aj vo veku 51 rokov dokáže americká speváčka a herečka Jennifer Lopez neustále budiť pozornosť svojou ukážkovou formou. Ale netreba sa diviť, tvrdý režim pre ňu platí aj počas tých najsviatočnejších dní v roku.

28.12.2020 00:00
debata
Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex... Foto: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
578826596 Speváčka Jennifer Lopez a jej partner Alex Rodriguez pri odchode z fitka počas vianočných dní.

Latino-divu, ktorá je matkou dvoch detí, zachytili objektívy papaprazzov aj počas vianočných dní na návšteve jej obľúbenej posilňovne. Jennifer Lopez sa v nej objavila spoločne so snúbencom Alexom Rodriguezom a strávili vo vnútri bezmála dve hodiny.

Partnerov zvečnili reportéri, ktorí si tiež nedali pauzu ani počas vianočných sviatkov, počas cesty do fitka, ale už aj po tréningu. Bývalý hráč bejzbalu a jeho pôvabná polovička sa nezabudli chrániť rúškami a po tréningu si to namierili rovno do automobilu a späť do svojej luxusnej rezidencie.

Ako uviedlo už viacero zdrojov z okolia speváčky, Jennifer Lopez patrí medzi hviezdy s extrémne pevnou vôľou a pre svoju formu robí toho naozaj veľa – od cvičenia až po veľmi prísny stravovací režim. Túto drinu však vidí omnoho menej ľudí ako výsledok, keď sa Lopez postaví pred objektívy či na červený koberec a vyzerá akoby sa jej otázka pribúdajúcich rokov ani netýkala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Tréning počas vianočných sviatkov mal však v prípade Lopezovej aj praktický význam. Už o pár dní ju totiž čaká veľké vystúpenie v rámci novoročného koncertu na Times Square v New Yorku. Latino-diva síce pre pandémiu vystúpi bez divákov, ale inak pôjde o plnohodnotný koncert s množstvom tanečných čísel a naživo.

Na svojom Instagrame už poslala fanúšikom odkaz, nech jej napíšu, ktorú skladbu by chceli počuť a pridala záber zo schodov do súkromného lietadla, ktoré ju presunulo práve do Veľkého jablka. Tam bude niekoľko dní pred príchodom Silvestra trénovať a dolaďovať hudobné číslo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #tréning #fitness

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...