Kritika na adresu Anistonovej! Stačil jeden záber a pohnevala si tisíce Američanov

Herečka Jennifer Aniston sa tiež zaradila do zoznamu celebrít, ktoré sa na sociálnych sieťach podelili o momenty prežívania vianočných sviatkov. Tentoraz však možno mohla zvážiť, či tak urobiť.

28.12.2020 13:13
Herečka Jennifer Aniston bola hviezdnou ozdobou... Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston na archívnom zábere.
debata (2)

Na hlavu hollywoodskej hviezdy sa totiž zosypala kritika, ktorá sa spája s jej obrázkami na Instagrame, ktoré zdieľala v takzvanom „príbehu dňa“. Aniston pridala niekoľko záberov so svojimi štvornohými miláčikmi, zábery vianočných dekorácií a aj detailnú fotografiu s jednou veľmi špeciálnou – drevenou ozdobou zo stromčeka, v ktorej bolo ozdobným písmom vyryté „naša prvá pandémia 2020“.

Ozdoba, ktorá má byť pravdepodobne pripomienkou roka 2020 nesúceho sa v znamení pandémie koronavírusu, však niektorých sledovateľov veľmi nenadchla. Skôr naopak, pustili sa do herečky, že ide o veľmi „nevhodné“ gesto. Dôvodom je podľa nich aj fakt, že vírusu covid-19 alebo komplikáciám s ním súvisiacimi podľahlo v USA už viac ako 300-tisíc obyvateľov.

Záber z Instagramu Jennifer Anistonovej. Foto: Instagram/Jennifer Aniston
Záber z Instagramu Jennifer Anistonovej. Záber z Instagramu Jennifer Anistonovej.

Hviezda seriálu Priatelia sa podľa niektorých snažila urobiť z vírusu „roztomilý suvenír“, čo určite nezodpovedá tomu, aké náročné a ťažké situácie počas roka v USA a celom svete pandémia vírusu spôsobila. Ako píše portál TMZ.com, ktorý na kritiku upozornil, Jennifer Aniston zatiaľ na tieto slová nereagovala.

Posledný príspevok na jej instagramovom konte, ktoré založila v októbri 2019 a s ktorým prekonala rekord v rýchlosti prekonania milióna sledovateľov za čo najkratší čas, je ešte z 19. decembra tohto roka. Jennifer zdieľala staršiu čiernobielu fotografiu, na ktorej bozkáva svoj odraz v zrkadle a odkázala fanúšikom, že po takom náročnom roku by si mali venovať trošku lásky a zotrvať pri nej.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #kritika #Vianoce #pandémia

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...