Šesťdesiatnik Van Damme napol svaly po maminom boku! Fíha, ten má formu

V októbri minulého roka oslávil okrúhle jubileum - rovných 60 rokov! Niekdajšia hviezda akčných filmov Jean Claude van Damme však z formy rozhodne nevypadol.

29.12.2020 00:00
debata (3)
Jean Claude Van Damme s jeho mamou Elianou Van... Foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia
578952340 Jean Claude Van Damme s jeho mamou Elianou Van Varenberghovou na návšteve St. Barths.

Slávny belgický rodák, ktorý sa narodil v menšom meste pri Bruseli, predviedol svoju ukážkovú formu iba pred pár dňami, keď ho paparazzovia zachytili na vyhľadávanom ostrove St. Barths. Tam sa niekdajší hrdina hitov ako Krvavý šport či Street Fighter vybral s najbližšou rodinou.

Okrem dvojice jeho ratolestí sa do výletnej skupinky zaradila aj hercova matka Eliana Van Varenberg, ktorá už má po osemdesiatke. Napriek tomu, že patrí do rizikovej skupiny, ktorú ohrozuje vírus covid-19, na exotickom ostrove ju zachytili objektívy bez ochranného rúška.

O tom, že Van Damme má so svojou matkou veľmi blízky vzťah, svedčia zábery, kde ju starostlivo tlačí na vozíku po ulici a následne ju srdečne objíma v prístave, kam celá rodina zamierila do plážovej reštaurácie. Zachovalý šesťdesiatnik stisol svoju mamu s takou láskou, že sa mu naplni poriadne bicepsy. Ani po dosiahnutí „šiestich krížikov“ sa teda bývalý akčný hrdina na šport a udržiavanie vo forme nevykašľal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jean-Claude Van Damme (@jcvd)

Na oficiálnom profile na Instagrame zverejnil Van Damme následne aj trojminútové video z plážovej reštaurácie, kde spoločne s mamou popíjajú ružové víno a natriasajú sa do rytmu dynamickej hudby. Ako odkázal svojim fanúšikom, spoločne celá rodina sa rozhodli oslavovať práve na tomto mieste Vianoce. Následne pridal aj ďalšie video, kde si s mamou v hotelovej izbe rozbaľujú vianočné darčeky.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #svaly #Jean Claude van Damme

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...