Bruce Willis pózuje s krásnou manželkou. O garderóbu sa však postarala jeho ex!

Keď sa na jar tohto roka objavovali na sociálnych sieťach zábery herca Bruca Willisa v spoločnosti bývalej manželky Demi Mooreovej a ich troch dcér, vyvolalo to množstvo otáznikov. Bolo totiž jasné, že hollywoodsky herec trávi prvú vlnu pandémie a karanténu práve s nimi.

29.12.2020 00:00
debata

Hollywoodsky akčný hrdina je pritom už niekoľko rokov ženatý s modelkou a príležitostnou herečkou Emmou Heming, s ktorou má aj dve rozkošné dcéry. Otázniky, čo sa to vlastne deje v domácnosti 65-ročného hrdinu série Smrtonosná pasca, boli teda tak trochu na mieste.

Na druhej strane si treba uvedomiť, že vzťahy Bruca Willisa a jeho bývalej manželky Demi Mooreovej patrili vždy k tým kamarátskym a vrúcnym. A platilo to v čase, keď už bola Moore vydatá za Ashtona Kutchera, ale aj po ich rozvode. Pre hereckých partnerov sa dôležitejšími stali ich tri dcéry a aj kvôli nim sa rozhodli namiesto odmietania či hádok staviť na presný opak.

Ako dokazujú najnovšie zábery z Instagramu, vianočné sviatky (tiež poznačené pandémiou a karanténou) už Bruce Willis strávil po boku svojej „aktuálnej“ rodiny. Jeho pôvabná polovička Emma zverejnila na Instagrame záber celej rodinky pózujúc pred kamerou v károvaných červeno-čiernych pyžamách. Dokonca s humorom poznamenala, že fotka vznikla tak, že na rebrík prilepila mobilný telefón a nastavila na ňom samospúšť, aby boli dodržané všetky pravidlá sociálneho odstupu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Na fotke z Instagramu, či skôr na jej popise, však zaujme ešte jedna vec. Emma Heming pridala aj informáciu, že na celej garderóbe, teda štvorici pyžám, má zásluhu práve bývalá manželka jej muža a jeho dve staršie dcéry. Za „vianočný“ outfit im, samozrejme, poďakovala. „Ľudia, fakt nám chýbate,“ napísala tiež Emma.

Mimochodom u Mooreovej sa na Vianoce obliekali zase zelené overaly a vzdával hold Grinchovi. Zdroje z okolia hovoria, že medzi Demi Mooreovou a Emmou Hemingovou panujú skutočne skvelé vzťahy a rovnaké platí aj pre vzťahy medzi nevlastnými sestrami. Tri staršie dcéry Rumer, Tallulah a Scout si vraj s dvoma mladšími, Evelyn Penn a Mabel Ray, skvelo rozumejú. Kiežby to takto ľahko šlo aj v ďalších rodinách, ktoré zasiahne rozvod partnerov…

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Bruce Willis #Instagram #Emma Heming

+ Správna zdravá životospráva sa ukáže aj na vašej pokožke.
Načo vám je sláva a peniaze, keď vás doma nikto...

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...