Krásna Emma Roberts sa dočkala! Je z nej mama

Neter slávnej oscarovej hviezdy Julie Roberts priviedla v Los Angeles na svet chlapčeka.

29.12.2020 10:10
Herečka Emma Roberts. Foto: ,
Herečka Emma Roberts.
debata

Herečka Emma Roberts (29) sa už dočkala svojho prvého potomka. Podľa portálu TMZ porodila svojmu partnerovi, hercovi Garrettovi Hedlundovi (36), syna. Ten mal dostať meno Rhodes.

Neter slávnej oscarovej hviezdy Julie Roberts priviedla chlapčeka na svet v Los Angeles. Šťastnú správu však doposiaľ ani jeden z rodičov nepotvrdil.

Roberts prezradila správu o svojom tehotenstve v auguste, od toho momentu zdieľala fotografie aj pocity z očakávania potomka so svojimi fanúšikmi na Instagrame. Prezradila aj, že sa teší na narodenie syna.

V nedávnom rozhovore pre magazín „Cosmopolitan“ opísala aj to, že mala problémy s otehotnením, pretože jej pred niekoľkými rokmi diagnostikovali endometriózu a bolo jej odporúčané „zmraziť si vajíčka alebo zvážiť iné možnosti“. "Napodiv som mala pocit, že som urobila niečo zle,“ povedala herečka.

Hedlund, ktorý je o šesť rokov starší od Robertsovej, bol v minulosti niekoľko rokov partnerom herečky Kirsten Dunstovej. Emma Roberts zase tvorila v minulosti pár s kolegom Evanom Petersom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Emma Roberts #Julia Roberts #Garrett Hedlund

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...