Wahlberg napína svaly aj v karanténe! A toto spravil pre reklamu vlastnej značky

O takomto čase sa v posledných rokoch herec Mark Wahlberg nachádzal v niektorej z exotických destinácií a užíval si aj s rodinou novoročnú dovolenku. Tentoraz zostal v karanténe. Jedna vec sa však nemení.

30.12.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Posledné roky sa niesli v znamení toho, ako hrdina hollywoodskych akčných filmov napína svaly na niektorej z exotických pláží a predvádza špičkovú fyzickú formu. Tá sa nezmenila ani po roku, na jeho Instagrame len pred pár dňami pribudlo video, ktoré to jasne potvrdzuje. Už 49-ročný herec, ktorý v júni budúceho roka oslávi okrúhle jubileum, zverejnil záber zo slnečného exteriéru luxusnej vily.

Na tvári má ochranné rúško, na sebe len športové šortky. „Izolácia, karanténa. Iba s rodinou,“ napísal len stručne Wahlberg ku krátkemu videu, v ktorom je bez trička a predvádza svoje napumpované svalstvo. Iba pár dní predtým pridal herec a podnikateľ na svojom profile na sociálnej sieti aj fotografiu s manželkou Rheou Durhamovou. „Môj najkrajší darček,“ komentoval ich spoločný záber pár dní po Vianociach Mark Wahlberg.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Fanúšikom však tiež neuniklo, že na väčšine postov na sociálnych sieťach je jedna z najlepšie zarábajúcich mužských hviezd Hollywoodu oblečená v športových kúskoch jednej konkrétnej značky. A div sa svete, nejde o žiadnu inú športovú značku, ako o tú, do ktorej Wahlberg pred časom investoval vlastné financie a s ktorou má veľké plány.

Dokonca sa v rámci promovania odhodlal k tomu, čo kedysi jeho kariéru odštartovalo. Na Instagrame predviedol aj spodnú bielizeň vlastnej športovej značky a dokonca pri tom v krátkom videu odhalil aj kúsok zadku. Pre neznalcov, ako mladík Mark Wahlberg zaujal predovšetkým reklamou na spodnú bielizeň Calvin Klein a jeho fotografie s rukou v rozkroku sú dnes už kultové.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Wahlberg (@markwahlberg)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reklama #Instagram #Mark Wahlberg #značka #svaly

+ Nezabúdajte cvičiť aj v pohodlí domova, budete sa tak cítiť lepšie.
Čím skôr si dokončíte svoju prácu, tým skôr...

+ Sústreďte sa hlavne sami na seba, na ostatné veci zabudnite.
Nespochybňujte ľudí okolo seba, momentálne vám...