Porotkyňu Pagáčovú zo Superstar vie vytočiť bulvár. Recept na pokoj? Vlastný manžel!

Napriek tomu, že sa už v šoubiznise pohybuje nejaký ten piatok, stále ju ešte dokážu nahnevať bulvárne články či napríklad komentára na internete.

30.12.2020 00:00
debata

Herečka a bývalá porotkyňa speváckej šou Superstar Patricie Pagáčová to priznala v rozhovore pre Magazín DNES. Zároveň však podotkla, že má veľké šťastie na životného partnera. Práve jej manžel Tibor Pagáč jej totiž najviac pomáha upokojiť sa.

„Narozdiel odo mňa je taký pokojný. Takže, zatiaľ čo ja sa rozčuľujem, on je proste v kľude a to mi vždy pomôže sa tiež upokojiť,“ uviedla v rozhovore Pagáčová. „Keď sa hnevám nad bulvárom, má z toho srandu, čo mi pomáha, pretože to tak potom neprežívam. A keď napríklad riešim hejty na Instagrame, dokáže na mňa preniesť ten pokoj a pomôže mi v uvedomení si, aké je to strašne nepodstatné,“ dodala tiež v rozhovore plavovláska.

Česká herečka Patricie Pagáčová na archívnom... Foto: TV Markíza
Česká herečka Patricie Pagáčová posilní porotu Superstar. Česká herečka Patricie Pagáčová na archívnom zábere.

S dramaturgom Tiborom, ktorý je od nej o tri roky mladší, sa vzali v lese a ako Pagáčová prezradila, tam sa aj zasnúbili, takže to bolo veľmi symbolické. Dvojica zatiaľ nemá žiadne deti, ale herečka, ktorú kedysi preslávila rola v seriáli Ulica, už dávnejšie uviedla, že jej deťmi sú momentálne jej dvaja psi.

Na Instagrame, kde často zdieľa momenty zo svojho súkromia, sa naposledy prihovorila fanúšikom pár dní po Vianociach. Dostala od nich aj nečakaný darček. Jej počet sledovateľov totiž dosiahol pomerne vysokú hranicu pol milióna užívateľov. Tridsaťdvaročná Pagáčová tak patrí do malej skupiny českých a slovenských celebrít, ktorým sa podarilo prekonať túto „magickú hranicu“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #manžel #Superstar #bulvár #Patricie Pagáčová

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...