Kráska z hitu HBO ukázala výrazné akné! Chce, aby sa ženy nebáli vlastných neistôt

Jej podmanivá krása zostala zapísaná v pamäti mnohých, ktorí videli jeden z posledných počinov televízie HBO - seriál Mala si to vedieť. Talianska herečka Matilda De Angelis však ukázala hrdo aj svoju "skutočnú" tvár. A to doslova...

01.01.2021 00:00
undoing Foto:
Herečka Matilda De Angelis na zábere zo seriálu The Undoing.
debata (1)

Na svojom Instagrame zverejnila príťažlivá 25-ročná herečka fotografiu bez filtrov či retuše, na ktorej je celkom viditeľná jej problematická pleť. Výrazné akné a drobné červené vyrážky pokrývajú najmä okolie jej brady a líc, pričom De Angelis priznala, že s akné bojuje od tínedžerského veku.

„Existujú veci, ktoré nedokážeme kontrolovať a tento rok nás to naučil celkom dobre. Existujú zmeny, ktoré skrátka musíme v našom živote akceptovať a spolu s nimi aj vnímanie seba samých a sveta okolo nás,“ napísala k fotografii herečka. „V živote sa dejú paradoxné veci. Napríklad, byť herečkou a pracovať s tvárou, ktorú zožiera akné, je pre mňa jednou z nich,“ pokračovala Matilde De Angelis.

„Musím každé ráno vstať a predviesť samu seba najprv pred zrkadlom a následne pred kamerou s celou tou emocionálnou náložou byť úchvatná, ktorú so sebou táto práca nesie. A zároveň je koncentrovaná spolu so všetkými mojimi obavami a neistotou doslova priamo na koži. Viem, že v živote sú oveľa väčšie problémy, som si toho vedomá, ale chcela som sa podeliť o túto malú pravdu, možno aby som sa cítila silnejší, možno aby som sa lepšie prijala,“ napísala tiež krásna Talianka.

Doplnila tiež ešte, že naše strachy nás dokážu paralyzovať, ale môžu sa tiež stať neuveriteľnou silou a motiváciou. „Je len na nás, ktorú cestu si vyberieme. A preukážame toľko vďačnosti za všetky dobré veci, ktoré sa nám dejú, a možno aj za tie zlé,“ uviedla ešte Matilda De Angelis. Pod touto fotografiou však zrušila mladá herečka možnosť pridávania komentárov. Ktohovie, či preto, že internetoví hejteri sa napriek jej odvahe do nej pustili a chceli ju ponížiť.

Podľa nášho názoru je však tento krok skutočne motivačným a zmysluplným odkazom pre ženy, ale aj mužov, mladé dievčatá a chlapcov, ktoré sa často trápia pre svoj vzhľad či už spomenuté výrazné akné. A čo si myslíte vy?

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Instagram #odvaha #akné #Matilda De Angelis

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...