Toto sú rozchody roka 2020! Láska vyprchala u Wildeovej, Andersonovej či Cardi B

Ktohovie, koľko vzťahov by prežilo rok 2020, ak by ho nepoznamenali mesiace strávené v spoločných karanténach či na domácom home-office, kde partneri boli nútení tráviť spolu čas 24 hodín 7 dní v týždni. Isté však je, že uplynulý rok neprial týmto slávnym dvojiciam.

31.12.2020 00:00
debata
Herec Armie Hammer a jeho manželka Elizabeth... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Armie Hammer a jeho manželka Elizabeth Chambers na archívnom zábere z februára 2019. Herec Armie Hammer a jeho manželka Elizabeth Chambers na archívnom zábere z februára 2019.

Bilanciu uplynulého roku v zozname rozchodov známych párov doplnilo niekoľko známych manželstiev, ktoré sa mnohým javili ako idylické a nerozlučné. Platí to napríklad pre speváčku Kelly Clarksonovú a jej manžela Brandona Blackstocka či hereckú dvojicu Armieho Hammera a jeho manželku Elizabeth Chambers. Oba páry majú po dve spoločné deti.

Veľkým prekvapením spojeným so správou o rozchode však bolo aj odlúčenie dlhoročných partnerov a dvojnásobných rodičov Olivie Wildeovej a Jasona Sudeikisa. Ich vzťah sa skončil po bezmála deviatich rokoch. V ich prípade však nepôjde o rozvod, keďže sa nikdy nezosobášili. Od roku 2012 boli len zasnúbení.

Herec Jason Sudeikis a jeho snúbenica Olivia... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Herec Jason Sudeikis a jeho snúbenica Olivia Wilde (v kreácii Elie Saab). Herec Jason Sudeikis a jeho snúbenica Olivia Wilde (v kreácii Elie Saab).

Pravdepodobne najdlhší vzťah, ktorého koniec potvrdili zastúpené strany prominentných partnerov pre médiá v roku 2020, bolo manželstvo herečky Jennifer Greyovej a herca Clarka Gregga. Vzali sa v roku 2001, no ich vzťah sa práve počas uplynulého roka skončil.

Dlhoročný vzťah s neúspešným koncom – túto nálepku má po roku 2020 aj ten šéfredaktorky Anny Wintourovej a jej partnera Shelbyho Bryana. Skončil sa po viac ako dvadsiatich rokoch chodenia a 16 rokoch manželstva. Naopak, vôbec najkratšie manželstvo má za sebou herečka Pamela Anderson a Jon Peters. Skončilo sa len po pár dňoch žiadosťou o anulovanie zväzku.

Tri roky trvali manželstvo raperky Cardi B a rapera Offseta, ktoré sa tiež v roku 2020 končilo odlukou. A platí to aj pre zväzok tanečnice Julianne Houghovej a hokejistu Brooksa Laicha. V ich prípade bolo zaujímavé, že spoločne už netrávili ani mesiace v karanténe, odlúčení boli už dlhší čas.

Medzi vôbec najkratšie vzťahy patrila romanca speváčky Miley Cyrusovej so spevákom a profesionálnym plavcom Codym Simpsonom. Hudobná hviezda skončila v jeho náručí po prekvapivom odlúčení od manžela Liama Hemswortha v októbri 2019. Láska však trvala len niekoľko mesiacov a partneri sa následne rozišli.

Scenárista a producent Peter Morgan a jeho... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
2019 AFI Fest - "The Crown" Scenárista a producent Peter Morgan a jeho bývalá partnerka - herečka Gillian Anderson.

V zozname rozchodov roku 2020 sa objavili aj mená ako Lily-Rose Depp a Timothee Chalamet či Mary-Kate Olsen a Oliver Sarkozy, ale tiež napríklad rozchod herečky Gillian Andersonovej so scenáristom Petrom Morganom alebo prekvapivý rozchod herca Gerarda Butlera a jeho partnerky Morgan Brownovej. Ďalšie páry, ktorých vzťah sa skončil v uplynulom roku, nájdete v našej galérii.

Herečka Jennifer Grey, jej manžel Clark Gregg a...
Olivia Wilde a  Jason Sudeikis počas udeľovania...
+24Modelka a herečka Cara Delevingne (vpravo) a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #Miley Cyrus #Olivia Wilde #krach #Kelly Clarkson #2020 #celebrity #bilancia #Anna Wintour #Cardi B

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...