Na sexi Lopezovú sa mohla na Times Square pozerať len hŕstka vyvolených! Ľudí roztancovala na diaľku

New York, ktorý tradične býva dejiskom bujarých silvestrovských osláv, sa kvôli pandémii Covidu-19 rozlúčil s rokom 2020 neobvykle potichu.

01.01.2021 11:00
debata

Na Times Square uprostred Manhattanu, kde minulý rok odpočítavanie posledných sekúnd roka 2019 a spúšťanie krištáľovej gule z obrieho stožiaru sledovalo okolo milióna prizerajúcich sa, sa smela tentoraz zúčastniť len hŕstka vybraných ľudí.

Jennifer Lopez počas vyrúpenia na Times Square. Foto: Profimedia
Jennifer Lopez Jennifer Lopez počas vyrúpenia na Times Square.

Spravodajská stanica BBC na svojich internetových stránkach uvádza, že išlo hlavne o ľudí, ktorí sú nasadení v prvej línii boja proti koronavírusu a ich rodiny.

Na scéne vystúpila napríklad Jennifer Lopez a výkon tejto speváčky aj ďalších umelcov mohli ostatní diváci sledovať aspoň v televízii ABC. 51-ročná speváčka predviedla niekoľko svojich hitov pred klesaním krištáľovej gule o polnoci.

Ešte pred samotným vystúpením si po svojom príchode z Miami zapózovala pred objektívom v newyorskom metre, na sebe mala modré šaty značky Balmain, v ktorých sa neskôr ukázala aj na pódiu šou. Ale slávna hviezda sa predviedla vo viacerých úchvatných kostýmoch či róbach. Na sebe mala aj extravagantné biele šaty z dielne Valentino. No nebola by to ona, keby neponúkla divákom aj detailnejší pohľad na jej sexi krivky v úspornejšom striebornom kostýme, tesne obopínajúcom jej telo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Neskôr sa pripojila k svojmu snúbencovi, Alexovi Rodriguezovi (45) a jej dvojičkám Emme a Maxovi, ako aj k deťom Rodrigueza, Natashi a Elle, ktorí stáli na Times Square. Okrem Lopezovej v novoročnej šou vystúpili aj Billy Porter, Cindy Lauper, Mile, Nely, Jimmie Allen, Machine Gun Kelly, Andra Day či Lewis Capaldi – išlo o prenosy z rôznych kútov USA.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Miley Cyrus (@mileycyrus)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #New York

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...