Meghan tvrdila, že o jej problémy sa v kráľovskej rodine nikto nezaujímal! Naozaj nikto?

Meghan si údajne nikdy nevytvorila priateľský vzťah s vojvodkyňou Kate.

05.01.2021 00:00
Vojvodkyňa Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan a vojvodkyňa Kate v roku 2019.
debata

V roku 2019 vojvodkyňa Meghan v televíznom dokumente „Harry and Meghan: An African Journey“ neobvykle otvorene opísala temnejšiu stránku jej života po boku princa Harryho. Išlo najmä o bulvárne médiá a titulky v nich, ktoré neustále rodenú Američanku napádali. Meghan v dokumente dodala, že v tom čase, kedy bola tehotná so synom Archiem, to niesla skutočne ťažko. Aj to, že nie veľa ľudí sa zaujímalo o to, ako sa má.

Expertka na kráľovskú rodinu, Rebecca English, v článku na webe „Mail Online“ píše: „Williama hlboko ranili slová od vojvodkyne zo Sussexu, ktoré hovorili o tom, že on a najmä jeho manželka Kate, neponúkli Meghan pomoc. V skutočnosti to bola práve Kate, ale aj Sophie, grófka z Wessexu, kto vojvodkyňu Meghan kontaktoval, ale ona ich snahu o pomoc vždy odbila.“ Sophie, grófka z Wessexu, je manželkou princa Edwarda.

Princ Edward  a jeho manželka, grófka Sophie z... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain Royals Princ Edward a jeho manželka, grófka Sophie z Wessexu.

V tom čase už zrejme bola priepasť medzi Meghan a zbytkom kráľovskej rodiny veľká na to, aby sa pokúsila o dôverný rozhovor či vzťah, ako už s Kate alebo so Sophiou. Meghan si údajne nikdy nevytvorila priateľský vzťah s vojvodkyňou Kate. "Meghan bola sklamaná, že sa s Kate necítili prepojené vzhľadom na postavenie, ktoré v kráľovskej rodine zdieľali,“ napísali napríklad Omid Scobie a Carolyn Durand vo svojej knihe Finding Freedom. Podľa nich manželka princa Williama cítila, že s Meghan toho nemajú veľa spoločného okrem toho, že obe žijú v kráľovskom paláci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #vojvodkyňa Meghan

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....