Geissenovci sú spolu 39 rokov! Čo ich vzťahu dokáže ublížiť? Prekvapivo, je to...

Okrem televízneho života si svojrázni boháči žijú ich vlastný život v Monaku, v kruhu blízkych priateľov.

06.01.2021 00:00
Carmen a Robert Geissenovci Foto:
Carmen a Robert Geissenovci.
debata (1)

Dvaja hlavní protagonisti série Geissenovci – Ťažký život milionárov, Carmen Geiss (56) a jej manžel Robert (55) sú spolu takmer 40, rokov, presne 39. A aj keď sú hádky súčasťou ich šou časťou predstavenia, zdá sa, že napriek tomu rodina vedie takmer harmonický život.

Aké je teda tajomstvo lásky medzi Carmen a jej Robertom? Pre nemecký Bild povedali: „Sme tu stále pre seba. Televízny humbuk nám nemôže ublížiť. Naše tajomstvo je: Sme na sebe závislí,“ opísali svojrázni boháči. V prípade, že manželia trávia priveľa času od seba, prináša to nezhody do ich každodenného života a dokáže im to ublížiť. Obzvlášť zaťažkávajúcou bola v tomto smere účasť Carmen v nemeckej verzii šou „Let's Dance“, ktorá sa vysielala na RTL. „Vtedy to nefungovalo, musel som sa starať o výchovu.“

Carmen na druhej strane zdôrazňuje, že je dôležité nežiť až priveľmi svoj súkromný život v televízii – každá televízna hviezda si musí uvedomiť, že obrazovka neodráža celú realitu. „Žijeme si svoj vlastný život v Monaku so svojím úzkym okruhom priateľov,“ opísala Carmen Geiss.

Manželia majú za sebou aj naozaj ťažké okamihy, keďže Carmen mala problém s donosením dieťatka a 10 razy potratila. Napokon sa jej podarilo priviesť na svet dve dcéry, Davinu (18) a Shaniu (16).

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Carmen Geiss #Robert Geiss

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...