Pozrite si blahoželania pre vojvodkyňu Kate! Ako oslávila narodeniny?

Manželka britského následníka trónu, vojvodkyňa Kate, v sobotu oslávila 39 rokov. Narodeninová oslava sa uskutočnila v najužšom rodinnom kruhu s troma deťmi a manželom vo vidieckom sídle Anmer Hall, kde vojvodkyňa s rodinou strávila aj Vianoce a novoročné sviatky.

10.01.2021 00:00
Vojvodkyňa Kate z Cambridge Foto: ,
Vojvodkyňa Kate z Cambridge.
debata
Väčšia rodinná stretávka sa kvôli protipandemickým opatreniam nekonala ani počas sviatkov. Blahoželanie dorazilo do veľkého vidieckeho sídla v grófstve Norfolk prostredníctvom sociálnych sietí aj od 94-ročnej kráľovnej Alžbety II. a 99-ročného princa Philipa. Buckinghamský palác k nemu pripojil aj fotografiu Kate a kráľovnej. S prianím Happy Birthday sa tiež pridal princ Charles (72) a jeho o rok staršia manželka Camilla.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

Kate a William za želania poďakoval slovami. „Narodeninové dni boli v uplynulých mesiacoch dosť iné a myslíme na všetkých, ktorí sú v týchto náročných časoch v prvej línii,“ napísal pár a pridal fotografiu mávajúcej Kate s čierno-bielym rúškom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse)

Následnícky pár si začiatkom decembra vypočul kritiku od miestnych vlád v Škótsku a Walese za svoju cestu vlakom po Británii, na ktorej chcel poďakovať ľuďom, ktorí pracujú v profesiách dôležitých pre chod spoločnosti. Podpory sa vtedy Kate a Williamovi dostalo od premiéra Borisa Johnsona.

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #narodeniny

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...