Znovu sám?! Ben Affleck už nechodí s krásnou Armasovou. Ukončila to ona...

Vyzeralo to ako veľká láska a chvíľku sa zdalo, že herec Ben Affleck konečne našiel opäť tú pravú. Ako však hovoria najnovšie správy, vzťah hollywoodskeho herca a jeho kolegyne Any De Armasovej sa skončil.

19.01.2021 14:05
debata
Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa Ana De Armas... Foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
504764361 Herec Ben Affleck a jeho kolegyňa Ana De Armas ešte na zábere z nakrúcania filmu Deep Water.

„Ben už viac nechodí s Anou,“ uviedol zdroj pre americký portál magazínu People. „Skončila to ona. Ich vzťah bol príliš komplikovaný. Ana nechcela mať svoju základňu a domov v Los Angeles, zatiaľ čo Ben očividne áno, keďže v Los Angeles žijú jeho deti,“ pokračoval nemenovaný zdroj.

Podotkol tiež, že išlo o spoločné rozhodnutie, ktoré prebehlo v priateľskej atmosfére. „Každý z nich sa momentálne nachádza v inom bode ich životov. Je tam hlboká láska a rešpekt. Ben pokračuje v práci na sebe samom, venuje sa trom rozličným prácam a doma je skvelý otec,“ pokračoval ešte informátor spoločenského týždenníka.

Celebritná dvojica sa stretla pri nakrúcaní filmu Deep Water a už tam to údajne medzi nimi zaiskrilo. Začali sa oficiálne stretávať koncom roka 2019 a v roku 2020 spolu strávili mnoho dní aj počas prvej vlny karantény. Affleck herečku predstavil aj svojej mame a tiež deťom, ktoré s ňou vraj vychádzali veľmi dobre.

Priority 48-ročného držiteľa Oscara a o šestnásť rokov mladšej krásky s kubánskymi koreňmi sa však pravdepodobne asi naozaj časom odlíšili. Affleck, ktorý bol v minulosti ženatý s herečkou Jennifer Garnerovou, má s ňou dcéry Violet, Seraphinu a syna Samuela. Rodina a oddanosť deťom z neúspešného manželstva sa podľa viacerých zdrojov podpísali aj na krachu predchádzajúcich Affleckových vzťahov.

Herečka Jennifer Grey, jej manžel Clark Gregg a...
Olivia Wilde a  Jason Sudeikis počas udeľovania...
+24Modelka a herečka Cara Delevingne (vpravo) a...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rodina #Ben Affleck #Ana de Armas

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...