Skutočne už rezignovali? West a Kardashian vraj majú tesne pred rozvodom

O čom sa šušká už niekoľko mesiacov, sa možno čoskoro stane skutočnosťou. Známy šoubiznisový pár Kim Kardashian a Kanye West sú vraj na pokraji rozvodového konania.

25.01.2021 00:00
debata
Rok 2019: Televízna a internetová hviezda Kim... Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Televízna a internetová hviezda Kim Kardashian v kreácii Mugler a jej manžel Kanye West. Rok 2019: Televízna a internetová hviezda Kim Kardashian v kreácii Mugler a jej manžel Kanye West.

Ako píše portál People.com, ktorý sa odvoláva na svoj zdroj, raper sa už údajne radí so svojimi právnikmi a pred časom požiadal o pomoc pri hľadaní vhodného rozvodového právneho zástupcu. „Zhováral sa s pár rozvodovými právnikmi tento týždeň,“ komentoval zdroj pre americký šoubiznisový portál.

Ako píše People s odvolaním sa na ďalší zdroj, slávna manželská dvojica sa snažila v minulých mesiacoch zachrániť svoj zväzok aj návštevami u manželského poradcu. S tými je však údajne tiež koniec. „Skrátka nie sú na rovnakej strane, keď príde reč na budúcnosť ich rodiny. Ale Kim sa s tým už vyrovnala,“ píše People.com.

„Kim presne vie, čo od svojho života chce. Túži zostať žiť v Los Angeles, vytvoriť čo najlepšie prostredie pre svoje deti a venovať sa jej pracovným vášňam,“ pokračoval zdroj. Podľa viacerých zdrojov sa príbeh lásky dvojice skončil už dávno. Jeden k druhému majú obdiv aj rešpekt, no údajne už medzi nimi existuje priveľa odlišností.

Časť odcudzenia má na svedomí však nepochybne aj Westov psychický stav, kontroverzné výlevy na Twitteri či napríklad snaha o kandidatúru v prezidentských voľbách, ktoré podľa mnohých odrážali len jeho psychickú nestabilitu. Kim Kardashian, ktorá s Westom vychováva štyri deti, už vraj s jeho výlevmi stratila trpezlivosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #rozvod #Kim Kardashian #Kanye West

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...