William a Harry nezostanú rozhádanými bratmi naveky! Tento krok to dokazuje

Podľa aktuálnych správ sa vzťahy medzi princom Williamom a princom Harrym menia k lepšiemu.

21.01.2021 00:00
kate Foto: ,
Princ William, jeho manželka Kate a princ Harry na premiére bondovky Spectre, v Londýne v roku 2015.
debata

Výrazne k tomu prispeli sviatky, ktoré dve mladé rodiny síce trávili oddelene, ale ako informovali britské médiá, boli v živom kontakte cez videochaty.

Ako pred časom informoval nedeľník Sunday Times, Harry a Meghan by sa mali zúčastniť na impozantnej vojenskej prehliadke "Trooping the Colour“ 12. júna, ktorá sa koná na počesť narodenín kráľovnej Alžbety II. Sunday Times uvádza, že kráľovská rodina je pripravená oslavy prispôsobiť situácii v súvislosti s pandémiou.

Magazín US Weekly však citoval zdroj z blízkosti kráľovskej rodiny, ktorý uvádza ešte zaujímavejšiu správu. Princ William (38) s rodinou by mal počas leta navštíviť svojho brata v slnečnej Kalifornii, v jeho vile v Santa Barbare. „Bratia sa tešia, ako trávia viac spoločného času hneď, ako bude situácia bezpečnejšia,“ píše spomínaný magazín. Ďalšie podrobnosti zatiaľ známe nie sú.

Princa Harryho naozaj trápi napätý vzťah s kráľovnou Alžbetou, princom Williamom a ďalšími členmi kráľovskej rodiny, ako pred pár dňami uviedol novinár Tom Bradby v relácii „Love Your Weekend With Alan Titchmarsh“. Bradby je s kráľovskou rodinou v kontakte už dlhé roky a v roku 2019 nakrútil aj dokument o 36-ročnom princovi Harrym a 39-ročnej vojvodkyni Meghan.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ William #princ Harry

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...

+ Zdieľanie jedla s inými môže posilniť väzby a priniesť radosť.
Dávajte si pozor, čo v momentálnej situácii...