Dokázal to utajiť viac ako rok! Herec Josh Hartnett je už trojnásobný otec

Žiť mimo dosahu záujmu paparazzov a médií dokážu aj mnohé známe hviezdy. Zvyčajne to platí vtedy, ak sa dobrovoľne rozhodnú dať tomuto svetu zbohom.

23.01.2021 10:30
debata
Herec Josh Hartnett na archívnom zábere z roku... Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Britain British Academy Television Awards Herec Josh Hartnett na archívnom zábere z roku 2016.

V prípade amerického herca Josha Hartnetta nepochybne platí, že na slávu si nepotrpí. A naopak, výsostne si potrpí na svoje súkromie, ktoré takmer nemedializuje.

Doslova šokom je pre niektorých nedávna informácia, ktorá vzišla z rozhovoru pre portál Mrporter.com. Hartnett priznal, že od roka 2019 je už trojnásobným otcom. Tehotenstvo a pôrod jeho životnej partnerky, herečky Tamsin Egertonovej, dvojica pred verejnosťou utajila až do uvedeného rozhovoru.

„V mojej kariére sú projekty, z ktorých som bol nadšený, ale na čo som najviac hrdý vo svojom živote, je fakt, že som otcom troch detí, mam dobrý vzťah s mojou partnerkou a skvelý rodinný život. A stále som schopný robiť dobrú robotu a čím som starší, tým zaujímavejšie charaktery sa v mojom profesionálnom živote objavujú,“ uviedol pre portál 42-ročný Hartnett.

Hercovou životnou partnerkou je britská herečka Tamsin Egerton, s ktorou sa zoznámili kedysi pri práci. Začali spolu chodiť a už sa nerozlúčili. Donedávna sa vedelo len o dvoch ich spoločných potomkoch, ktorí dnes majú päť a tri roky. Existenciu tretieho, ročného dieťaťa potvrdil Hartnett až pre Mrporter.com. Dvojica doposiaľ nezverejnila mená detí.

Hartnetta si diváci môžu pamätať z filmu 30 dní dlhá noc či Pearl Harbor alebo seriálu Penny Dreadful.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #súkromie #Josh Hartnett #Tamsin Egerton

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...