Exmilenka herca Hammera o drsných praktikách, palici aj zuboch! Manželka je v šoku

Už niekoľko týždňov sa americké médiá zaujímajú o herca Armieho Hammera, ktorého slovenskí diváci môžu poznať zo snímky Krycie meno U.N.C.L.E či hitu Sociálna sieť. V centre pozornosti sa ocitla jeho záľuba pre netradičné sexuálne praktiky.

27.01.2021 07:44
debata
Herečka Elizabeth Chambers a jej manžel - herec... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Elizabeth Chambers a jej manžel - herec Armie Hammer. Herečka Elizabeth Chambers a jej manžel - herec Armie Hammer.

Hammer, ktorý je dvojnásobnym otcom, je zjavným fanúšikom BDSM, teda sexuálnych aktivít, v ktorých hrá hlavnú rolu dominancia, vyvolávania bolesti za účelom sexuálneho vzrušenia či zväzovanie alebo trestanie. Škandál vyvolal únik súkromných správ, ktoré 34-ročný herec poslal neznámej žene. Po ich zverejnení sa ozvalo niekoľko bývalých partneriek filmového hrdinu a potvrdilo, že v sexuálnych vzťahoch má Hammer výraznú záľubu práve v BDSM.

Jednou z jeho bývalých mileniek je aj 22-ročná modelka Paige Lorenze, s ktorou mal mať dvojnásobný otec krátky vzťah v septembri minulého roka. Hammer ju pritom začal sledovať na Instagrame už v roku 2019, no podľa Lorenzovej slov sa nestretli až do záveru leta 2020, keď sa ona presťahovala do Los Angeles.

„Boli sme v tom, čo by niekto nazval otvoreným vzťahom, ale obaja sme hovorili o tom, ako sme nespali s inými ľuďmi a stretávali sme sa len my dvaja. Dal jasne najavo, že nikoho iného v mojom byte, v mojej posteli nechce a že ani on s nikým iným nespí,“ uviedla Paige Lorenze pre portál E!News.

Herec Armie Hammer. Foto: SITA/AP, Andy Kropa
Herec Armie Hammer. Herec Armie Hammer.

Herec mal pomaly krásku začať prehovárať na vyskúšanie BDSM praktík. Začalo sa to takzvaným „high protocol“ nocami. „Je to ako veľmi tradičná vec v BDSM, keď sa musíte ukázať v určitom čase a existujú určité pravidlá a iné veci. Naša prvá noc, ktorú tak nazval, bola strašidelná a počas nej som zažila bolesť. Ale zároveň som cítila, že to je súčasť toho, čo to bolo,“ povedala Lorenze. „Bolo to ako skutočných Päťdesiat odtieňov sivej, akurát bez lásky,“ komentovala a narážkou na knižný bestseller, ktorý sa dočkal aj filmového spracovania.

Počas ďalších aktivít na nej údajne Hammer vyskúšal napríklad drevenú palicu a mnoho ďalších nástrojov BDSM. „Neviem ani ich mená, lebo som nikdy nebola veľkou fanúšičkou toho celého,“ komentovala Lorenzo, ktorú vraj tiež herec hrýzol po celom tele a dokonca jej vraj vyryl do kože písmeno A (ako Armie). Hviezda z Instagramu však v rozhovore tiež zdôraznila, že so všetkými aktivitami súhlasila a ani raz nepovedala Hammerovi nie. Potvrdila tak slová Hammerovho právnika, ktorý sa pred pár dňami vyjadril v médiách po sérii článkov o tom, že herec pravdepodobne absolvoval podobné sexuálne aktivity bez výslovného povolenia partneriek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa P (@paigelorenze)

Lorenze však naznačila tiež, že by možno dnes uvažovala inak. „Viem, že to najlepšie, čo pre seba môžete urobiť, je naučiť sa, ako povedať nie, je to naozaj ťažké a vyžaduje to veľa rastu, ale ak sa to naučíte, o to menej ste zraniteľní. Myslím si, že v tomto by pomohlo viac sexuálnej výchovy,“ povedala Paige. Čo ju absolútne znechutilo, bol fakt, že Hammer mal zdieľať jej nahé zábery s inými mužmi. Sama pritom ani nevedela, že podobné fotografie existujú.

Vyjadrenia iných žien boli o niečo tvrdšie. Niektoré naznačili, že Hammer je veľmi toxický a že vzťah s ním je deštruktívny. Hollywoodsky herec bol pritom dlhé roky ženatý s kolegyňou Elizabeth Chambersovou, s ktorou má dve deti. Dvojica ohlásila rozchod minulý rok v lete, pár týždňov po tom, čo sa skončila karanténa. Chambers vraj o záľube svojho muža v BDSM vôbec netušila a aktuálny škandál ju absolútne šokoval a vydesil. „Momentálne žije v jednej veľkej nočnej more. Absolútne nespoznáva muža, s ktorým žila.“

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #škandál #milenka #Armie Hammer #BDSM #Paige Lorenzo

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...