Šiestykrát! Pamela Anderson sa opäť vydala, zamilovala sa do bodyguarda

Ani kratučké nevydarené manželstvo počas roka 2020, ktoré má za sebou herečka a aktivistka Pamela Anderson, nebolo pre ňu "varovaním". Hviezda oznámila na sociálnej sieti veľkú novinu.

28.01.2021 07:48
debata (9)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RASTA Sanctuary (@rastasanctuary)

Kanadská rodáčka sa tajne vydala za svojho bodyguarda Dana Hayhursta. Ceremoniál mal prebehnúť v rodnej Kanade na Vancouver Island ešte počas vianočných sviatkov minulý rok. Túto skutočnosť potvrdil spoločný záber dvojice na oficiálnom kanáli ochranárskej organizácie ostrova RASTA Sanctuary.

Mama dvoch dospelých synov sa údajne zamilovala do svojho ochrankára v čase karantény, keď spolu trávili denne takmer všetok celý čas. „Som presne tam, kde mám byť – v náručí muža, ktorý ma miluje,“ uviedla Anderson pre DailyMailTV.

„Som zamilovaná. Vzali sme sa na Štedrý večer s požehnaním oboch našich rodín, každý koho poznáme, je za nás šťastní,“ uviedla tiež 53-ročná herečka. Napriek tomu, že blondínka má za sebou päť nevydarených manželstiev, údajne cíti, že teraz sa kruh uzavrel a bolo to správne rozhodnutie.

„Povedali sme si áno na pozemku, ktorý som pred 25 rokmi kúpila od mojich starých rodičov. Tu sa vzali aj oni a sú stále spolu. Myslím si, že sa kruh uzavrel,“ citoval Andersonovú Daily Mail.

Portál priniesol aj množstvo záberov spokojnej nevesty. Pamela mala na sebe archívny model šiat z roku 1940 s korzetom a tylovou sukňou. Závoj pochádzal od značky Valentino.

Pamela Anderson na párty televízie ABC.
Herečka Pamela Anderson prekvapila bizarným...
+6Pamela Anderson a Kid Rock.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #Instagram #Pamela Anderson #bodyguard

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...