Ďalšie prekvapenie z karantény: Halsey zverejnila novú fotku, ktože je otcom?!

Pred časom poriadne prekvapila fanúšikov raperka Nicki Minaj, teraz v jej šľapajach kráča kolegyňa Halsey. Áno, aj ona je tehotná.

29.01.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa halsey (@iamhalsey)

Dvadsaťšesťročná hudobná umelkyňa zverejnila na svojom Instagrame nový záber s popisom: „Prekvapenie.“ A veruže, prekvapila. Na fotografii totiž pózovala v pletenej podprsenke a s odhaleným bruškom. To má už poriadne zaoblené a zdá sa, že je v druhej polovici tehotenstva.

Halsey na zábere zároveň označila scenáristu a producenta Aleva Aydina, ktorý je otcom dieťaťa. Aydin informácie potvrdil následne vo svojej „insta-story“. O tom, že Halsey tvorí pár s Aydinom, sa toho veľa nevedelo.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Alev Aydin (@zoneaydin)

V októbri minulého roka speváčku zachytili objektívy paparazzov s Aydinom prvýkrát, ale k spoločnému vzťahu sa ani jeden z nich nevyjadroval. V minulosti speváčku spájali s hudobníkom Yungbludom a predtým tvorila pár napríklad s hercom Evanom Petersom. Práve po jeho boku sa v médiách rozmnožili špekulácie o jej tehotenstve už dávnejšie. Vtedy sa však nepotvrdili.

Speváčka ešte v roku 2016 informovala verejnosť, že prekonala potrat a zdieľala túto skúsenosť, aby poukázala na náročné chvíle, ktoré ženy po prekonaní potratu prežívajú. Vtedy tiež uviedla, že jej snom je byť viacnásobnou mamou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Instagram #nový partner #Halsey

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....