Rodina je základ! Aj v móde: Tušili ste, že tento fešák je synovec supermodelky?

Jednu rodinu človek dostáva z vyššej moci, ďalšiu si môže vybrať. Na nedávnej prehliadke haute couture značky Fendi sa oslavovali obe podoby rodinných spojení.

30.01.2021 00:00
debata
Niekdajšia supermodelka Kate Moss a jej dcéra... Foto: FENDI
pjimage Niekdajšia supermodelka Kate Moss a jej dcéra Lila Grace Moss. Niekdajšia supermodelka Kate Moss a jej dcéra Lila Grace Moss.

Britský dizajnér Kim Jones, ktorý debutoval kolekciou haute couture pod krídlami talianskeho módneho ateliéru, sa rozhodol predviesť najnovšie modely na blízkych osobách, svojej takzvanej druhej rodine. Nemohli tak chýbať známe topmodelky, jeho múzy ako Naomi Campbell či Kate Moss alebo Bella Hadid.

To však nebola jediná podoba rodiny, ktorú mohli diváci pri internete a livestreamoch sledovať. Jones totiž na prehliadku angažoval aj pokrvne spojených jednotlivcov, či už z prostredia módneho priemyslu alebo módnej brandže ako takej.

Dcéry dizajnérky Silvie Venturini Fendi,... Foto: FENDI
Dcéry dizajnérky Silvie Venturini Fendi, šperkárka Delfina Delettrez Fendi (vľavo) a jej sestra Leonetta Delettrez Fendi. Dcéry dizajnérky Silvie Venturini Fendi, šperkárka Delfina Delettrez Fendi (vľavo) a jej sestra Leonetta Luciano Fendi.

Na móle asi najviac zaujala Kate Moss s mladučkou dcérou Lilou Grace. Hoci plavovlasé dievča mierami (najmä výškou) nedorástlo na modelku, jej slávne meno a celebritný status prináša auru výnimočnosti a púta pozornosť. Na záberoch bolo jasne vidieť podobu so slávnou mamou. No kým u Mossovej sa už nedajú prehliadnuť roky (mnohé z nich divoké a vpísané do tváre), u Lily Grace je to ešte nežná a priam panenská krása.

Prehliadku, ktorá sa konala v stredu v Paríži, ozdobili aj zástupkyne rodiny Fendi, ktorá stojí za úspešným módnym domom a výrobcom luxusných kožušín. Sestry Delfina Delettrez Fendi a Leonetta Luciano Fendi sa tiež predstavili v úlohách modeliek a nepochybne zaujali verejnosť aj médiá.

Niekdajšia supermodelka Christy Turlington a... Foto: FENDI
Niekdajšia supermodelka Christy Turlington a jej synovec James Turlington. Niekdajšia supermodelka Christy Turlington a jej synovec James Turlington.

Do tretice rodinnú tému v kolekcii umocnila aj prítomnosť niekdajšej supermodelky Christy Turlingtonovej, ktorú nasledoval na móle jej synovec James Turlington. Urastený fešák s dokonalými črtami tváre nie je v móde žiadnym nováčikom a často ho prirovnávajú práve k slávnej tete. Niet ani divu, vizuálna podobnosť v tvári je zjavná. Čo je však možno zaujímavejšie, pôvodne sa James chcel venovať športovej kariére. Jeho plány sa nakoniec zvrtli a je z neho žiadaný model.

U ktorej rodinnej dvojice vnímate najvýraznejšiu fyzickú podobnosť?

Herečka Demi Moore na prehliadke Fendi Haute...
Modelka na prehliadke Fendi Haute Couture -...
+23Topmodelka Bella Hadid na prehliadke Fendi...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Kate Moss #haute couture #Christy Turlington #Fendi #Lila Grace #James Turlington

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...