Nová posila vo Voice UK hlási návrat! Anne-Marie má ďalší hit, ovládne s ním leto?

Speváčka Anne-Marie určite nie je neznáma ani slovenským fanúšikom. Jej prvé hity ako 2002 valcovali aj domáce slovenské rádiá. Teraz má ďalšiu šancu na svetový hit.

01.02.2021 09:35
debata
Speváčka Anne-Marie. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Speváčka Anne-Marie. Speváčka Anne-Marie.

Iba pred niekoľkými dňami zverejnila rodáčka zo Spjeného kráľovstva nový singel Don't Play. Skladba, na ktorej spolupracovali raper KSI a DJ Digital Farm Animals, sa hneď po vydaní vyšvihla na druhé miesto britskej hitparády. Nestačila len na Drivers License od Olivie Rodrigo.

Niekdajšia juniorská majsterka sveta v karate Anne-Marie Rose Nicholson sa v januári 2019 dočkala štyroch nominácií na Brit Awards. Jej album Speak Your Mind z apríla 2018 s piesňami Friends, 2002 a Ciao Adios sa stal komerčne najúspešnejším debutom roku na Britských ostrovoch a okrem toho sa podieľala aj na megahite Rockabye od skupiny Clean Bandit.

Potom sa na nejaký čas vytratila a hľadala sa v menej úspešných singloch Her a Birthday. Novinka Don't Play je však (a nielen podľa poslucháčov) vydareným návratom na výslnie. Mnohí sa tiež domnievajú, že v tom má svoj podiel nárast popularity vďaka účinkovaniu v novej sérii televíznej súťažnej šou Voice UK.

Práve 29-ročná Anne-Marie sa stala novou členkou poroty, ktorá hľadá ten najlepší spevácky talent Veľkej Británie. Televízny program sa už niekoľko rokov teší masívnej sledovanosti a účinkovanie v ňom mnohí porotcovia využívajú tiež na to, aby v danom období vydali nové skladby či celé albumy.

Anne-Marie je momentálne jedinou ženskou členkou štvorčlennej poroty a v tejto pozícii nahradila po uplynulej sezóne speváčku Meghan Trainorovú. V minulosti sa v porote objavili aj Jennifer Hudson, Jessie J či Kylie Minogue.

Blondínke Anne Marie robia spoločnosť traja páni, ktorých zostava je už nejaký rok konštantná – reč je o legendárnom Tomovi Jonesovi, raperovi Will.i.amovi a spevákovi Ollym Mursovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #úspech #singel #porota #VOICE #Anne-Marie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....