Nad smrťou partnera nikdy úplne neprestanete trúchliť, hovorí Stanley Tucci

Herec Stanley Tucci patrí do skupiny tých, ktorí už počas vzťahu zažili obrovskú skúšku a nutnosť vyrovnávať sa so smrťou životného partnera. Od smrti jeho manželky uplynie 12 rokov.

01.02.2021 12:15
debata
Herec Stanley Tucci a jeho druhá manželka, v... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Režisér filmu Stanley Tucci a jeho manželka - tehotná Felicity Blunt. Herec Stanley Tucci a jeho druhá manželka, v tom čase tehotná Felicity Blunt.

Hrdina hitov Diabol nosí Pradu či Hry o život prezradil počas rozhovoru pre CBS Sunday Morning, že ak vám umrie životný partner, vyrovnávate sa s tým celý život. „Nikdy neprestanete úplne trúchliť,“ vyhlásil 60-ročný Tucci, ktorého prvá manželka Kate podľahla rakovine vo veku 47 rokov v roku 2009.

„Je to stále ťažké, aj po jedenástich rokoch. A vždy to ťažké bude. Ale nemôžete dovoliť smútku, aby vás úplne pohltil. Nikdy by nechcela, aby sa ktokoľvek z nás nechal pohltiť jej odchodom, aby jej smrť prevzala kontrolu nad našimi životmi. Nikdy by si to neželala, nebola taká,“ komentoval tiež Tucci, ktorý sa pár rokov po manželkinej smrti znovu oženil.

Jeho vyvolenou sa stala Felicity Blunt, staršia sestra herečky Emily Bluntovej, s ktorou sa Tucci zoznámil pri nakrúcaní filmu Diabol nosí Pradu. Dvojica sa zosobášila v roku 2012 a spoločne vychovávajú dve deti – šesťročného Mattea a dvojročnú Emiliu.

Tucciho môžu diváci najnovšie vidieť v dráme Supernova, kde stvárňuje polovicu homosexuálneho páru. Jeho partnerom na plátne je herec Colin Firth. Tucciho postava bojuje s rozvíjajúcou sa demenciou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #úmrtie #rakovina #manželka #Stanley Tucci

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...