Pittova údajná láska? Pozrite na ten vášnivý bozk, kto sa to ku nej pricucol?

Počas minulého roka sa viackrát ocitla v centre pozornosti médií. Dôvodom v prípade herečky Alie Shawkatovej mal byť údajný románik s hollywoodskym idolom Bradom Pittom.

02.02.2021 00:00
debata
Herečka Alia Shawkat na zábere z 30. januára... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
587591018 Herečka Alia Shawkat na zábere z 30. januára 2021 zachytená pri bozku s neznámym mužom.

Dvojica sa mala podľa viacerých médií tajne stretávať a o Shawkatovej sa dokonca šuškalo ako o prvej vážnejšej partnerke od Pittovho rozvodu s herečkou Angelinou Jolieovou. Obaja herci o pár týždňov po vypuknutí mediálnej naháňačky svoje stretávanie popreli a vyhlásili, že sú len dobrými priateľmi. Potvrdením mal byť aj fakt, že neskôr médiá odhalili Pittov románik s krásnou modelkou z Nemecka Nicole Poturalski.

Herečka Alia Shawkat na zábere z roku 2013.
Herečka Alia Shawkat na zábere z roku 2015.
+5Herečka Alia Shawkat.

Kde je naozaj celá pravda, sa asi nedozvieme nikdy, jedno je však isté. Tridsaťjedenročná Alia Shawkat, ktorú slovenskí diváci môžu poznať napríklad z filmovej komédie Whip It či seriálu Arrested Development, však už má nový objekt.

Herečka Alia Shawkat na zábere z roku 2018 z... Foto: SITA/AP, Taylor Jewell
2018 Sundance Film Festival - "Blaze" Portrait Session Herečka Alia Shawkat na zábere z roku 2018 z filmového festivalu Sundance.

Dôkazom sú paparazzovské zábery z uplynulého víkendu, na ktorých je herečka zachytená s neznámym mužom. Urastený a vyšportovaný fešák sa celý čas zakrýva čiastočne rúškom a čiastočne slnečnými okuliarmi, takže jeho totožnosť zostala pre novinárov neznáma (Nie, Brad Pitt to naozaj nie je!). Vášnivý bozk, ktorý si dvojica dala na ulici v Los Angeles, sotva bude mať niečo dočinenia s kamarátskym vzťahom.

Shawkat vyzerá na záberoch veľmi spokojne, takže sa zdá, že počas uplynulých mesiacov koronavírusových obmedzení aj do jej života nakoniec vstúpila láska.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #románik #neznámy muž #Alia Shawkat

+ Zdieľanie jedla s inými môže posilniť väzby a priniesť radosť.
Dávajte si pozor, čo v momentálnej situácii...

+ Stanovte si svoj jedálniček a dodržiavajte presné časy kedy jete.
Vydržte v maximálnom tempe a dostanete sa tam,...