Z adoptívnych detí Cruisea a Kidmanovej sú dvadsiatnici! Ako vyzerajú a čím sa živia?

Dve adoptívne deti Toma Cruisea a Nicole Kidmanovej žijú svoje životy mimo záujmu médií.

04.02.2021 00:00
Oscars-Fashion Herečka Nicole Kidman na zábere... Foto: ,
Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 1997 s vtedajším manželom Tomom Cruiseom.
debata

Z mien slávnych rodičov nijako neťažia a na červených kobercoch spoločenských podujatí ich nevidieť. Z času na čas sa však ozvú prostredníctvom Instagramu či ich zachytia objektívy paparazzov.

Connor Cruise má 26 rokov a do rodiny slávnych hercov prišiel v roku 1995. V čase manželstva Cruisea a Kidmanovej do rodiny pribudlo aj dievčatko menom Bella. Herci tak darovali domov dvom deťom.

26-ročný Connor sa na Instagrame pochválil výletom, ktorý absolvoval v Costa Rice a počas ktorého rybárčil. Zábery ho zobrazujú na lodi ako rybára, ktorého potešil jeho obrovský úlovok. Na fotografiu reagovala aj jeho sestra Bella. Pre rybárčenie má Connor doslova vášeň, dokonca sa ním aj živil. V minulosti však pracoval aj ako DJ.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Connor Cruise (@theconnorcruise)

28-ročná Bella žije v Londýne a je už vydatou ženou. Venuje sa umeniu a takisto móde. Ako občas ukazuje na svojom Instagrame, tvorí obrazy a takisto navrhuje vlastné tričká s originálnou potlačou. V roku 2016 povedala „áno“ IT odborníkovi Maxovi Parkerovi. Obrad sa konal v luxusnom londýnskom hoteli Dorchester. Tom Cruise ani Nicole Kidman však medzi pozvanými hosťami neboli.

Bella Cruise čaká na zastávke v Londýne. Foto: Profimedia
Bella Cruise Bella Cruise čaká na zastávke v Londýne.

Bellu aktuálne zachytili paparazzi na zastávke v Londýne, ako čaká na autobus. Mladá žena bola oblečená v čiernej a tvár jej prekrývalo rúško. Ako vidieť, na luxusný život si sympatická tmavovláska nijako nepotrpí, po britskej metropole cestuje tak, ako bežní smrteľníci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Nicole Kidman

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...