Meghan ešte nebola single, keď išla na prvé rande s princom Harrym, tvrdí jej nevlastná sestra

Nevlastná sestra vojvodkyne Meghan sa o pozornosť ľudí usiluje knihou o manželke princa Harryho.

05.02.2021 09:50
vojvodkyňa Meghan Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan.
debata

Vojvodkyňa Meghan so svojou rodinou nemá práve srdečné vzťahy. Okrem matky, Dorie Raglandovej, sa do jej blízkosti len tak niekto nedostane. Jej nevlastná sestra, Samantha Markle, sa už pár razy o slovo prihlásila a zväčša to nič dobré pre Meghan neznamenalo. Aktuálne na seba 56-ročná Samantha upriamila pozornosť opäť. Na svete je totiž nová kniha, ktorá prináša jaj pasáže o manželke princa Harryho s názvom „The Diary of Princess Pushy's Sister: A Memoir, Part One“, pod ktorú je podpísaná práve Samantha. Napriek tomu, že s Meghan roky blízky vzťah neudržiavala, v knihe prináša niekoľko pikantných tvrdení.

A jedno z nich hovorí aj o tom, ako začala Meghan, ešte ako herečka zo seriálu Kravaťáci, randiť s britským princom. Tesne predtým, než sa Meghan stretla s princom Harrym, ešte chodila s televíznym šéfkuchárom Corym Vitiellom. V tejto súvislosti sa roky pretriasa informácia, či v čase, kedy sa vybrala na prvé rande s Harrym, už bol jej vzťah s Vitiellom ukončený. Samantha v knihe tvrdí, že ich vzťah ukončený nebol a teda, že Meghan Markle istý čas randila s oboma mužmi naraz. Kuchárovi dala náhle zbohom potom, ako spoznala princa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cory Vitiello (@coryvitiello)

Niekdajšia seriálová hviezda Kravaťákov mala podľa Daily Mailu randiť s Corym Vitiellom takmer dva roky, dokonca bola na pretrase aj svadba. V roku 2015 prežila vianočné sviatky spolu s jeho rodinou. Ich vzťah sa mal skončiť v roku 2016, po rozchode sa mala herečka spoznať s princom Harrym. Ako v minulosti tvrdil napríklad server "Radar Online“, za ich rozchodom bola jej stúpajúca sláva, ktorú jej priniesol seriál Kravaťáci. Vitiellovi sa vzťah so seriálovou hviezdou prestal páčiť a preto stroskotal.

Mnoho informácií, najmä tých nepotvrdených, vyplávalo na povrch aj vďaka predošlej knihe, ktorá zobrazovala život Meghan a Harryho – „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family“, ktorú napísali Omid Scobie a Carolyn Durand. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu odmietli, že by prispeli k vzniku knihy o ich živote v britskej kráľovskej rodine, napriek tomu úryvky z nej dlhodobo zaujímali verejnosť aj médiá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...