Herečka Jamie Lee Curtis má za sebou temné časy! S čím bojovala ako mladá hviezda?

Po Anthony Hopkinsovi či Bradovi Pittovi o svojej závislosti prehovorila aj Jamie Lee Curtis.

06.02.2021 11:00
Herečka Jamie Lee Curtis vyzerala na vyhlásení... Foto: ,
Herečka Jamie Lee Curtis.
debata

O svojom boji s alkoholom už rozprávalo mnoho hviezd. Závislosti kedysi prepadla aj slávna herečka Jamie Lee Curtis. Hviezda mala roky problémy s pitím, ktoré pred okolím tajila.

Jamie Lee Curtis, ktorú poznáme vďaka snímkam ako Modrá oceľ, Moja prvá láska či Zasa ona! je od roku 1984 vydatá za herca Christophera Guesta, s ktorým má dve deti. Ako uviedla na Instagarme, bez alkoholu je už 22 rokov a na tento fakt je naozaj hrdá.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jamie Lee Curtis (@curtisleejamie)

K záberu z minulosti, na ktorom pózuje pri fľaši a poháriku, napísala: „Kedysi dávno… V inej galaxii… Bola som mladá hviezda, ktorá bola vo vojne sama so sebou. Vtedy som to nevedela. Držala som to v tajnosti. Bola som rovnako chorá ako moje tajomstvá. Ale s božou pomocou a s podporou mnohých ľudí sa mi podarilo nad alkoholom zvíťaziť a zbaviť sa svojej závislosti. Dokázala som zostať bez alkoholu 22 rokov, každý deň, deň po dni,“ napísala a zároveň podporila všetkých, ktorí s alkoholom zvádzajú každodenný boj.

Len pred niekoľkými týždňami sa ešte väčším úspechom pochválil aj oscarový Anthony Hopkins. Osemdesiatdvaročný herec sa prihovoril svojim fanúšikom a sledovateľom na Instagrame, aby sa pochválil oslavou dôležitého poljubilea – uplynulo totiž 45 rokov od momentu, čo sa poslednýkrát napil alkoholu.

V roku 2020 o svojich problémoch s alkoholom verejne prehovoril aj slávny Brad Pitt. Na pódiu počas udeľovania cien National Board of Review Awards poďakoval kolegovi Bradleymu Cooperovi, že mu v jeho boji pomohol. „Vďaka nemu som sa vzdal alkoholu a odvtedy som každým dňom o čosi šťastnejší. Bradley, si poklad,“ zaznelo z úst Pitta.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #Jamie Lee Curtis

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...