Krásna (a zaľúbená) Gisele, nadšené deti! Bradyho triumf oslávila rodina dojímavo

Nemohli chýbať! A to ani v prípade pandémie. Na zápas Super Bowl dorazila aj slávna brazílska modelka Gisele Bündchen, ktorá je manželkou športovca Toma Bradyho. V závere zápasu za ním vyrazila na ihrisko oslavovať titul.

08.02.2021 08:35
debata
zväčšiť Tom Brady bozkáva svoju manželku Gisele... Foto: SITA/AP, David J. Phillip
Chiefs Buccaneers Super Bowl Football Tom Brady bozkáva svoju manželku Gisele Bündchenovú po víťazstve v zápase Super Bowl.

Jedna z najslávnejších modeliek sveta a 43-ročný hráč amerického futbalu, ktorý zase už dnes patrí medzi legendy v tomto športe, sa objavili spoločne pred objektívmi a kamerami. Spoločnosť im robili aj tri Bradyho deti – najstarší syn Jack, ktorého má s herečkou Bridget Moynahanovou, syn Benjamin a dcérka Vivian, ktorých mamou je Bündchen.

Topmodelka Gisele Bündchen sa skutočne tešila z...
Topmodelka Gisele Bündchen sa skutočne tešila z...
+6Tom Brady bozkáva nežne svoju manželku Gisele...

Nadšené ratolesti spoločne s krásnou mamou dorazili na plochu štadióna s ochrannými rúškami na tvárach. V emotívnom momente gratulácií a nadšenia však rúška išli dolu. Fotografi aj kamery z televíznych kanálov sa dočkali tiež romantického bozku. Usmiata a spokojná Gisele nežne bozkávala svojho manžela ako zaľúbená školáčka.

Dvojica sa zosobášila v roku 2009 a pár mesiacov po svadbe sa im narodil syn Benjamin. Hoci Gisele Bündchen aj niekoľko rokov po vstupe do manželstva patrila na vrchol zoznamu najlepšie platených modeliek sveta a venovala sa práci, posledné roky posunula kariéru na druhú koľaj. Viac sa venovala deťom a tiež manželovi.

Tom Brady a jeho tri deti, ktoré s ním oslávili... Foto: SITA/AP, Mark Humphrey
Super Bowl Photo Gallery Football Tom Brady a jeho tri deti, ktoré s ním oslávili titul - zľava: dcérka Vivian, syn Benjamin a syn Jack.

Tom Brady hral v zápase za tím Tampa Bay Buccaneers a vôbec prvýkrát v histórii sa aj vďaka nemu podarilo dosiahnuť víťazstvo na domovskom štadióne. Legendárny rozohrávač nastúpil vo veku 43 rokov na jubilejný desiaty Super Bowl a rekordný siedmykrát sa radoval z víťazstva. Predchádzajúcich šesť trofejí vybojoval v drese New England Patriots, Tampu doviedol k titulu hneď v premiérovej sezóne v novom pôsobisku.naj­sledovanejšom zápase roka.

The Weeknd bol hviezdou tradičnej šou, ktorá sa...
The Weeknd bol hviezdou tradičnej šou, ktorá sa...
+7The Weeknd počas svojho vystúpenia v rámci...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #víťazstvo #Gisele Bündchen #radosť #Super Bowl #nadšenie #gratulácia #Tom Brady

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...