Ups, to muselo bolieť! Drsný koniec vzťahu herečky Rebel Wilsonovej

Herečka Rebel Wilson (40) je už pár dní single, niekoľkomesačný vzťah sa skončil.

09.02.2021 00:00
Herečka Rebel Wilson na newyorskej premiére... Foto: ,
Herečka Rebel Wilson na newyorskej premiére muzikálového filmu Cats.
debata

Vzťah herečky Rebel Wilsonovej s 29-ročným Jacobom Buschom je už minulosťou, čo slávna blondínka potvrdila aj na Instagrame. Ako informuje magazín „Us Weekly“, rozchod prebehol dosť drsným spôsobom – cez sms-ku. Takto sa mala so svojím mladším partnerom rozísť hviezda komédií ako Ladíme či Podfukárky.

„Boli spolu tesne pred Vianocami v Aspene a užili si veľa zábavy. Potom odišli na Floridu, pretože Jacob chcel, aby sa stretla s jeho rodinou, čo sa doposiaľ neudialo. Ale k stretnutiu napokon nedošlo,“ opísal zdroj pre spomínaný magazín. Vzťah bol údajne dobre rozbehnutý, ale… „Všetko prebiehalo skvele, ale potom prišiel zlom a ona sa s ním pred dvoma či troma týždňami rozišla cez sms-ku,“ cituje magazín svoj zdroj.

Slávna austrálska rodáčka sa prvý raz s Buschom na verejnosti oficiálne ukázala počas akcie Monte-Carlo Gala For Planetary Health objavila, ktorá sa konala v septembri. Busch je súčasťou slávnej dynastie Anheuser-Busch a v USA nie je rozhodne neznámy. V minulosti Jacob Busch tvoril pár s jednou hrdiniek reality-šou Skutočné paničky z Beverly Hills, Adrienne Maloofovú. To mu prinieslo slušnú mieru pozornosti v americkom bulvári. Azda aj preto, že Maloof bola od neho o 28 rokov staršia.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rebel Wilson

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...