Princezná Beatrice porodila syna, titul od kráľovnej vraj nedostane

Do britskej kráľovskej rodiny pribudol ďalší člen. V utorok sa stala matkou princezná Eugenie, vnučka britskej kráľovnej Alžbety II.

09.02.2021 20:46
debata (1)
Princezná Eugenie a jej manžel Jack Brooksbank... Foto: SITA/AP, Alex Bramall
Záber z priestorov Buckinghamského paláca na princeznú Eugenie a jej manžela Jacka Brooksbanka po svadobnej večeri. Princezná Eugenie a jej manžel Jack Brooksbank na archívnom zábere.

Eugenie, ktorej manželom je finančník Jack Brooksbank, priviedla na svet zdravého chlapčeka. Jeho narodenie potvrdil aj záber na oficiálnom instagramovom profile, kde dospelá ruka zviera drobné pršteky batoľaťa.

Podľa informácií denníka Daily Mail sa princeznej narodil 3600 gramov vážiaci chlapec, jeho meno zatiaľ rodičia, ani mediálni zástupcovia kráľovského dvora nezverejnili.

Ešte v septembri médiá potvrdili, že potomok Eugenie a jej manžela nedostane žiaden šľachtický titul. Hoci im ho ponúkla sama kráľovná ako „dar“ pre dieťa, rodičia ho údajne odmietli. „Eugenie vie, že titul môže byť rovnako ako požehnanie aj prekliatie a Jack by chcel, aby ich dieťa malo normálny život, eventuálne aj pracovalo a naučilo sa uživiť samé,“ komentoval ešte v tom čase zdroj.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Eugenie je mladšia z dvoch dcér princa Andrewa a Sarah Fergusonovej, vojvodkyne z Yorku. Jej o dva roky staršia sestra Beatrice sa vydávala minulý rok v septembri na privátnom ceremoniáli bez prítomnosti médií. Aj to bol v rámci kráľovskej rodiny pomerne nezvyčajný krok.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #syn #Instagram #princezná Eugenie

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...