Porotkyňa zo Superstar je tehotná! Vtipkuje... je vari drina spraviť dieťa?

Pár mesiacov dozadu sme informovali o tom, že porotkyňa zo šou Superstar je v šťastnom očakávaní.

11.02.2021 13:00
debata

Reč vtedy bola o českej speváčke Kláre Vytiskovej, ktorá čaká tretie dieťa. Ale aj jej nástupkyňa sa už teší na bábätko.

Začiatkom týždňa šťastnú udalosť potvrdila a svojim fanúšikom odhalila aj česká herečka Patrície Pagáčová, ktorú dobre poznajú diváci televízie Markíza a speváckej šou zo zatiaľ ostatného ročníka Superstar.

„Pre všetkých ‚ja som to vedel‘ a ‚ja som to vedela‘, mali ste pravdu,“ napísala Pagáčová k fotografii zo slnkom zaliatej pláže na Maledivách. Práve tam sa totiž s manželom v týchto dňoch nachádzajú. Na margo ich pobytu si sympatická blondínka tiež zažartovala. „Vraj sa tomu hovorí babymoon, keď ešte chcete stihnúť poslednú dovolenku vo dvojici. Takže zdravíme z babymoonu,“ doplnila ešte Pagáčová.

Jej instagramové konto zaplnilo množstvo gratulácií, čo aktuálne hviezda seriálu Sestričky Modrý kód okomentovala tiež s humorom. „Mne to vlastne príde strašne vtipné, že sa k tomu gratuluje, ako že sme fakt šikovní. Že to je nejaká tvrdá drina,“ napísala tiež na svojom Instagrame.

Donedávna Pagáčová vyhlasovala, že deťmi, o ktoré sa s manželom starajú, sú ich dvaja psíci. Tridsaťdvaročná blondínka sa stane mamou prvýkrát.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #Instagram #Patricie Pagáčová #Maledivy

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....