Skvelá správa! Harry a Meghan čakajú druhé dieťa

Britský princ Harry a jeho manželka vojvodkyňa Meghan čakajú druhého potomka. Novinu podľa denníka The Guardian potvrdil hovorca páru.

14.02.2021 22:13
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu Foto: ,
Princ Harry a Meghan, vojvodkyňa zo Sussexu držia v náručí synčeka Archieho. Archívny záber.
debata (6)

Harry a Meghan čakajú sestričku alebo bračeka ich ročného syna Archieho, ktorý sa narodil v máji 2019. „Môžeme potvrdiť, že Archie sa stane veľkým bračekom. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexe majú obrovskú radosť z toho, že čakajú druhé dieťa,“ povedal hovorca páru.

Manželia zdieľali čiernobielu, ktorá je zachytáva odpočívajúci pod stromom. Meghan leží s hlavou v Harryho lone a rukou na bruchu, zatiaľ čo jej manžel ju hladí po vlasoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Meghan Markle (@meghan_update)

Dnešná správa prichádza po tom, čo Meghan v novembri v názorovom článku v The New York Times napísala, že v júli potratila. Zverejnením tejto informácie chcela pomôcť tým, čo si prešli rovnakou skúsenosťou. „Tisla som k sebe svoje prvorodené dieťa a vedela som, že prichádzam o druhé,“ napísala.

Vlani v marci sa pár zriekol svojich oficiálnych povinností členov kráľovskej rodiny a dal najavo, že uprednostňuje osobnú slobodu a nezávislosť vo verejných financiách. Teraz žije v Kalifornii.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...