Koniec paniky, už sa nestrachujem, hovorí vojvodkyňa Camilla na očkovanie

Pre pandémiu koronavírusu boli počas minulého roka výrazne redukované oficiálne návštevy a účasť členov britskej kráľovskej rodiny na verejných miestach. Rok 2021 odštartoval však priamo následník britského trónu.

19.02.2021 11:00
Virus Outbreak Britain Royals Foto: ,
Princ Charles a jeho manželka Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu na návšteve Elizabeth Hospital v Birminghame.
debata

Reč je, samozrejme, o princovi Charlesovi, najstaršom synovi stále vládnucej kráľovnej Alžbety II. Ten sa ešte v stredu spoločne s manželkou Camillou objavil na návšteve Nemocnice kráľovnej Alžbety v Birminghame. Dôvodom bola diskusia o očkovaní so zdravotníckymi pracovníkmi a tiež podpora procesu očkovania vo Veľkej Británii.

Sedemdesiatdvaročný Charles a jeho o rok staršia manželka už pred pár dňami dostali prvú dávku z dvojice vakcín. Na návštevu nemocnice však dorazili s ochrannými rúškami. Stále totiž čakajú na druhú dávku a tiež je tu riziko, že môžu byť prenášačmi vírusu.

Princ Charles a jeho manželka Camilla,... Foto: SITA/AP, Molly Darlington
Princ Charles a jeho manželka Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu na návšteve Elizabeth Hospital v Birminghame. Princ Charles a jeho manželka Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu na návšteve Elizabeth Hospital v Birminghame.

Camilla, vojvodkyňa z Cornwallu sa však médiám zdôverila, že je nadšená, že už má prvú fázu očkovania za sebou. „Necítila som vôbec nič. Bolo to absolútne bezbolestné. Brilantné. Je fakt dobré, keď už to máte za sebou, lebo sa menej strachujete. Koniec paniky,“ komentovala členka britskej kráľovskej rodiny.

Oficiálna návšteva nemocnice v Birminghame bola prvou osobnou návštevou členov kráľovskej rodiny v roku 2021.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nemocnica #princ charles #očkovanie #vojvodkyňa Camilla

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...