Pozrite sa! Foto najmladšieho člena britskej kráľovskej rodiny! Volá sa...

Meno svojho syna oznámila na sociálnej sieti v sobotu samotná princezná Eugenie, ktorá je vnučkou britskej kráľovnej Alžbety II.

20.02.2021 17:01
Princezná Eugenie Foto: ,
Princezná Eugenie počas jej veľkého dňa, v októbri 2018 a Jack Brooksbank.
debata

Najmladší člen britskej kráľovskej rodiny, novorodený syn princeznej Eugenie a jej manžela Jacka Brooksbanka, dostal meno August Philip Hawke. Na sociálnej sieti to v sobotu oznámila samotná Eugenie, ktorá je vnučkou britskej kráľovnej Alžbety II. August je prvorodeným dieťaťom páru. Narodil sa 9. februára na londýnskej klinike The Portland Hospital, kde v roku 1990 prišla na svet aj jeho mama, dnes 30-ročná Eugenie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

August Philip Hawke Brooksbank je deviatym pravnúčaťom kráľovnej Alžbety II. a aktuálne je 11. v poradí nástupníctva na britský trón. Eugenie uviedla, že syn dostal meno po svojom pra-pra-pra-pra-praotcovi princovi Albertovi, manželovi kráľovnej Viktórie, ktorého stredné meno bolo Augustus. Prostredné meno najmladšieho člena kráľovskej rodiny je zase poctou princovi Philipovi, 99-ročnému manželovi kráľovnej Alžbety II., ktorý je aktuálne hospitalizovaný v londýnskej nemocnici. Tam ho tento týždeň prijali, lebo sa necítil dobre, pripomenula agentúra AP.

Hawke, posledné z početných mien chlapca, je zase používaným menom v Brooksbankovej rodine. Eugenie informovala o mene dieťaťa na Instagrame pod fotografiou, na ktorej syna drží spoločne s manželom. August je zabalený do modrej deky a na hlave má modrú čiapku.

Princezná Eugenie, ktorá je aktuálne desiata v následníctve na trón, je mladšou dcérou kráľovninho syna, princa Andrewa a jeho bývalej manželky Sarah Fergusonovej, vojvodkyne z Yorku. Za dnes 35-ročného Brooksbanka sa vydala v roku 2018 na hrade Windsor.

Britská kráľovská rodina sa čoskoro opäť rozrastie, prírastok totiž v tomto roku očakávajú princ Harry s manželkou Meghan a tiež Zara Tindallová, dcéra princeznej Anne.

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Eugenie

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....