Bol to trapas! Tak sa dá opísať zoznámenie Britney Spearsovej s jej aktuálnym partnerom

39-ročná Britney Spears má po boku partnera, osobného trénera Sama Asghariho.

27.02.2021 00:00
Britney Spears Foto: ,
Speváčka Britney Spears.
debata

Hoci je Sam o 12 rokov mladší, ich vzťah sa radí medzi najstabilnejšie, aké speváčka za posledné roky mala. Na zoznámenie so slávnou hviezdou si však sympatický športovec nespomína práve v najlepšom, ako prezradil pre mazagín Men’s Health.

Stretli sa pri nakrúcaní videoklipu ku skladbe „Slumber Party“ a urastený, 188 centimetrov vysoký Sam sa veľmi tešil na zoznámenie sa so speváčkou. „Bol som taký nadšený, že stretnem jednu z najúžasnejších umelkýň svojej doby,“ opísal. Britney veľmi bezsprostredne podišla v ten deň k nemu, podala mu ruku a povedala: „Ahoj, som Britney.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari)

On zareagoval: „Prepáč, ako si hovorila, že sa voláš?“ Ako dodal, snažil sa byť za každú cenu vtipný. „Myslím si, že sa to vtedy nestretlo s veľkým pochopením.“ A hoci jeho vtip Spearsovú nijako neočaril, zrejme čosi iné áno. Počas prestávok medzi scénami sa dali do reči a ešte pred zverejnením videa si vymenili čísla a dali si rande na večeri, počas ktorej si pochutnali na sushi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Spočiatku sa obaja snažili svoj vzťah pred verejnosťou utajiť. "Po zverejnení videa nikto nevedel, že spolu chodíme,“ prezradil Sam. Britney Spears v januári 2017 zverejnila na Instagrame pár spoločných fotografií, ktoré už čo-to napovedali.

Hviezda, ktorú preslávili hity ako Oops!… I Did It Again, Toxic či Baby One More Time je mamou dvoch synov, z ktorých sú už tínedžeri – Seana (15) a Jaydena (14). Ich otcom je jej exmanžel, tanečník Kevin Federline (42).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Britney Spears

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...