Sako, ktoré princezná Diana milovala! Teraz si ho oblieka Kristen Stewart, ako jej pristane?

Herečka Kristen Stewart sa aktuálne nachádza v Nemecku, kde vznikajú scény z filmovej novinky s názvom Spencer.

27.02.2021 14:00
debata

30-ročná herečka v ňom stvárňuje princeznú Dianu. Stewart mala pred kamerami v meste Dülmen na sebe výrazné tvídové sako, ktoré pripomínalo kúsok, ktorý si obliekla Diana vo februári v roku 1989 počas jej návštevy v Portsmouthe. Práve karovaný vzor patril k obľúbeným vzorom zosnulej matky princov Williama a Harryho, na oficiálnych podujatiach sa práve v takýchto kúskoch objavovala veľmi často.

Kristen Stewart ako princezná Diana v nemeckom... Foto: Profimedia
Kristen Stewart Kristen Stewart ako princezná Diana v nemeckom meste Dulmen počas nakrúcania filmu "Spencer".

Ako pred časom informoval „Dülmener Zeitung“, agentúra v tejto oblasti hľadala ľudí do komparzu snímky pre epizódne postavy kuchárov, čašníkov či recepčných – denník písal o stovke komparzistov, ktorá je potrebná na nakrúcanie scén. Ako uvádza magazín Variety, lokáciami pre nakrúcanie sú zatiaľ zvolené práve Nemecko a Veľká Británia. Film by sa mal dostať k divákom koncom roka 2021, rok 2022 sa ponesie v znamení 25. výročia tragickej smrti matky princov Harryho a Williama. Pre zúriacu pandémiu je však termín premiéry neistý.

Princezná Diana v roku 1989 počas návštevy v... Foto: Profimedia
Diana Princezná Diana v roku 1989 počas návštevy v Portsmouthe.

Koncom januára zverejnila produkčná spoločnosť Neon prvý záber filmovej Diany v podaní Kristen Stewart – na zábere však mala nová Diana tvár sčasti zakrytú čierkou sieťkou zdobiacou klobúk. Na aktuálnom zábere z nakrúcania je tak už filmová podoba princeznej z Walesu čitateľná o čosi lepšie.

Herečka  Kristen Stewart ako Diana vo filme... Foto: Neon
Kristen Stewart Herečka Kristen Stewart ako Diana vo filme Spencer.

Dej filmu režiséra Pabla Larraína zobrazí jedny z posledných vianočných sviatkov princeznej Diany, ktoré prežila v Sandringhame v Norfolku. Princezná Diana si v tom čase jasne uvedomila, že manželstvo s Charlesom ju stojí čoraz viac síl a rozhodla sa z neho vymaniť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #princezná Diana

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...