Ukradnuté psy Lady Gaga sa našli: Dostane nálezkyňa pol milióna dolárov?

Dva psy, ktoré tento týždeň pri venčení ukradli zlodeji americkej speváčke Lady Gaga, sa našli a sú v poriadku.

27.02.2021 09:03
Election 2020 Biden Foto: ,
Speváčka Lady Gaga na archívnom zábere.
debata

Na policajnú stanicu v Los Angeles ich priviedla nálezkyňa, ktorá podľa polície do krádeže zrejme nebola nijako zapletená, informovala v sobotu agentúra AP.

Dva francúzske buldočky v stredu večer v Hollywoode ukradla dvojica zlodejov, ktorí vážne postrelili muža, ktorý pre celebritu venčil troch psov. Jednému z nich sa podarilo utiecť a bol vzápätí nájdený.

Dva ukradnuté buldočky priniesla v piatok večer na policajnú stanicu žena, ktorá zrejme „nie je zapletená a spojená“ so stredajším útokom, povedal šéf losangeleských kriminalistov Jonathan Tippet.

Zástupcovia a detektívi na policajnej stanici potvrdili, že nájdené zvieratá patria speváčke, ktorá teraz nakrúca film v Ríme. Miesto, kde boli psy nájdení, losangelská polícia nebude konkretizovať kvôli bezpečnosti a pokračujúcemu vyšetrovaniu.

Ryan Fischer, ktorý pre Lady Gaga psov venčil, bol pri stredajšom prepade postrelený pri potýčke s dvojicou mužov, ktorí vyskočili z bieleho sedanu a potom ušli aj s dvoma buldočkami menom Koji a Gustav.

Za ich nájdenie Lady Gaga ponúkala odmenu vo výške 500 000 dolárov. Zatiaľ nie je jasné, či žena, ktorá psov nechala na policajnej stanici, odmenu dostane.

debata chyba
Viac na túto tému: #krádež #polícia #Lady Gaga #pes

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...