Hotový baby-boom v Markíze! Marcinková z Pána profesora prezradila 'tajomstvo'

Už nejaký čas je známe, že slovenská herečka Gabriela Marcinková sa stane mamou. Nedávno prezradila tiež pohlavie súrodenca, ktorého sa dočká jej staršia dcéra Ema.

03.03.2021 00:00
debata (2)
Herečka Gabika Marcinková v seriáli Pán profesor. Foto: TV Markíza
gabika marcinková, pán profesor, seriál pán profesor, Herečka Gabika Marcinková v seriáli Pán profesor.

„S radosťou sme jej to oznámili a zobrala to ako hotovú vec. Teraz sa veľmi teší, že bude mať bračeka,“ uviedla Marcinková pre reláciu Reflex televízie Markíza, čím vlastne odtajnila pohlavie druhého bábätka. Pred kamerou sa priznala aj k tomu, že v porovnaní s prvým tehotenstvom je momentálne trošku „väčšia“. „Takže keď dlhšie rozprávam, obzvlášť pod rúškom, nestíham s dychom. A nestíham ani, keď mám rúško dole,“ skonštatovala s humorom.

Košická rodáčka je vydatá za hudobníka a herca Martina Mihalčína, ktorého môžu slovenskí diváci poznať napríklad aj z projektu JOJ-ky Uhorčík. Dvojica sa už na rozšírenie rodiny veľmi teší, no Marcinková sa ani v tehotenstve nevzdala pracovných povinností.

Stihla nakrútiť druhú sériu populárneho projektu Pán profesor, v ktorom účinkuje po boku Tomáša Maštalíra. Pre markízacky Reflex prezradila, že prvé mesiace boli náročnejšie. „Dokonca som mala jeden fakt zlý deň, keď som si musela medzi ostrými ľahnúť. Na druhej strane je dobré, že niečo robíte, lebo nemáte čas myslieť na to, ako vám je,“ doplnila ešte 32-ročná herečka.

V slovenskom šoubiznise (a špeciálne medzi tvárami TV Markíza) panuje momentálne hotový baby-boom. Okrem Marcinkovej, ktorá by dieťa mala priviesť na svet o pár mesiacov, už čoskoro znovu porodí aj herečka Zuzana Šebová, známa z Hornej Dolnej či ako porotkyňa v šou Tvoja tvár znie povedome. O mesiac má termín pôrodu aj herečka Dominika Kavaschová, známa zo seriálu Oteckovia.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #nakrúcanie #Gabriela Marcinková

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...