Meghan obvinila kráľovskú rodinu zo šírenia klamstiev o nej! Ju zas vinia zo šikany

Rozhovor vojvodkyne Meghan a jej manžela, princa Harryho so slávnou moderátorkou Oprah Winfreyovou ešte neodznel v plnej podobe, ale už niekoľko dní púta pozornosť. Najnovšie výňatky z neho znejú naozaj šokujúco.

04.03.2021 08:46
debata (8)
zväčšiť Vojvodkyňa Meghan a jej manžel princ Harry na... Foto: SITA/AP, Joe Pugliese
Vojvodkyňa Meghan a jej manžel princ Harry na zábere z rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou (vpravo). Vojvodkyňa Meghan a jej manžel princ Harry na zábere z rozhovoru s moderátorkou Oprah Winfreyovou (vpravo).

Televízia CBS, ktorá plánuje celé interview odvysielať v nedeľu 7. marca, zverejnila ďalšiu krátku ukážku na svojom Instagrame. V nej 39-ročná vojvodkyňa odpovedá na otázku moderátorky, čo si myslí o tom, ako reaguje Buckinghamský palác na jej slová a odhalenia jej vlastnej pravdy na celú situáciu, v ktorej sa s manželom nachádzali.

„Neviem, ako by mohli očakávať, že po celú túto dobu budeme stále iba ticho, ak celá táto ‚firma‘ hrala aktívnu rolu pri udržiavaní neprávd o nás dvoch,“ hovorí v odpovedi Meghan. Znie to teda ako jasné obvinenie britskej kráľovskej rodiny, že aj v samotnom Buckinghamskom paláci sa podieľali na tom, aby sa v médiách šírili nepravdivé informácie a bulvárne príbehy o americko-kanadskej herečke a jej manželovi.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CBS (@cbstv)

„Ak to prichádza s riskom, že nejaké veci stratíme, môžem povedať len jedno – už sme toho stratili dosť,“ komentovala ešte v krátkej ukážke vojvodkyňa.

Už pred pár dňami sa v traileri na rozhovor objavili krátke ukážky toho, ako moderátorka Oprah Winfrey konštatuje, že pár jej povedal niekoľko šokujúcich informácií. Zdá sa, že práve namierenie prsta Meghan smerom k členom kráľovskej rodiny bude jedným z nich.

Toto vyjadrenie však prišlo deň po tom, čo bolo potvrdené, že Buckinghamský palác inicioval vyšetrovanie. Týka sa článku uverejneného v denníku Times of London, v ktorom jeden z bývalých zamestnancov paláca obvinil vojvodkyňu zo šikanovania. Materiál tvrdí, že bývalá herečka ponižovala dve zo svojich niekdajších osobných asistentiek a tie nakoniec dali výpoveď.

S Winfreyovou vojvodkyňa absolvovala časť rozhovoru najprv sama a následne sa ku nej pripojil aj manžel Harry. Iba pred pár dňami pár potvrdil, že svoje rozhodnutie vzdať sa kráľovských povinností a žiť nezávisle od príspevkov britskej kráľovskej rodiny berie vážne a neplánuje sa k tomu vrátiť. Vojvodkyňa Meghan, ktorá Harrymu porodila syna Archieho, je momentálne druhýkrát tehotná.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovská rodina #rozhovor #Oprah Winfrey #vojvodkyňa Meghan

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...