Zmrazené vajíčka nedostane! Expartner Sofie Vergary po rokoch prehral súd

Niekoľko rokov sa ťahal súdny spor medzi bývalými partnermi, herečkou Sofiou Vergarou a jej ex-snúbencom Nickom Loebom. Podstata sporu bola skutočne bizarná.

06.03.2021 14:00
Herečka Sofia Vergara počas štartu 15. série... Foto: ,
Herečka Sofia Vergara počas štartu 15. série šou Amerika hľadá talent v Kalifornii.
debata

Dvojica sa v čase svojho spoločného vzťahu rozhodla pre krok umelého oplodnenia a oplodnené vajíčka si nechala zmraziť pre prípad, že by v budúcnosti chceli mať spoločných potomkov. Namiesto zakladania rodiny však prišiel rozchod a ten bol sprevádzaný pomerne drsným konfliktom medzi kedysi zamilovane pôsobiacim párikom.

Loeb sa pokúšal získať práve na oplodnené vajíčka, v predembryonálnej fáze, ktoré vznikli spojením jeho spermií a vajíčok známej televíznej herečky a porotkyne. Súd sa však napokon postavil na stranu dnes 48-ročnej kolumbijskej rodáčky.

Herečka Sofia Vergara a jej snúbenec Nick Loeb... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Sofia Vergara a jej snúbenec Nick Loeb Herečka Sofia Vergara a jej snúbenec Nick Loeb na archívnom zábere.

Americký portál JustJared.com píše, že Loeb chcel získať plnú kontrolu nad zmrazenými vajíčkami, aby ich prípadne mohla vynosiť náhradná matka a porodiť spoločných potomkov. To Sofia Vergara rázne odmietala a vyzerá to tak, že dlhoročný boj o to, komu „zveria do opatery“ oplodnené vajíčka, sa končí.

Herečka je pritom už niekoľko rokov vydatá za kolegu Joea Manganiella, s ktorým však spoločných potomkov nemá a údajne nad nimi ani neuvažuje. Hviezda seriálu Moderná rodina je však matkou dospelého syna Manola, ktorý sa narodil v roku 1992 a ktorý pochádza z jej prvého, relatívne krátkeho manželstva so spolužiakom zo strednej školy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sofia Vergara #embryo #súdny spor #Nick Loeb

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...