Celkom nahá na Instagrame a potom... prichytená s paparazzmi! Odhalila im iba...

Záujem paparazzov o známe osobnosti je v týchto dňoch asi o to väčší, že sa nekonajú takmer žiadne oficiálne podujatia. Modelku, dizajnérku a herečku Emily Ratajkowski možno potešili.

08.03.2021 00:00
debata
Emily Ratajkowski a jej manžel Sebastian... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
594908491 Emily Ratajkowski a jej manžel Sebastian Bear-McClard (vľavo, viditeľný len čiastočne) sa zhovárajú s dvojicou mužov, pravdepodobne paparazzov, počas venčenia v New Yorku.

A možno aj nie, ktohovie. Isté však je, že na uliciach New Yorku vznikli pred pár dňami zábery, ktoré zachytávajú 29-ročnú Ratajkowski pri tradičnej a obľúbenej činnosti – venčení psa Colomba. Vnadnej hnedovláske, ktorej kariéra odštartovala po tom, čo sa vyzliekla donaha vo video k hitu Blurred Lines, robil spoločnosť aj manžel Sebastian. Dvojica si to šinula ulicami studeného New Yorku, keď zistila, že ich sleduje aj niekto iný.

Ratajkowski je však pravdepodobne priateľská dáma. Dvojici reportérov s fotoaparátmi zavesenými okolo krku sa prihovorila a tak ďalší fotografi mohli zachytiť na snímkach známu celebritu v živom rozhovore s párikom svojich vlastných kolegov. Či sa dohadovali na tom, že párik im zapózujú a výmenou za to im následne dajú pokoj, alebo bolo podstatou diskusie čosi iné, však netušíme.

Herec a režisér Sebastian Bear-McClard a jeho... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec a režisér Sebastian Bear-McClard a jeho manželka - herečka a modelka Emily Ratajkowski. Herec a režisér Sebastian Bear-McClard a jeho manželka - herečka a modelka Emily Ratajkowski. Spoločne na premiére filmu Uncut Gems.

Isté akurát je, že Emily Ratajkowski tentoraz naozaj neukázala svoju najznámejšiu podobu. Tú, v ktorej sa neustále vyzlieka do bielizne, plaviek alebo pózuje nahá pred zrkadlom – takýchto záberov má plný instagramový profil.Najnovšie na ňom pribudol aj akt, kde Emily vo vysokom štádiu tehotenstva pózuje oproti svetlu z okna svojho newyorského apartmánu. V uliciach však bola zababušená do masívnej čiernej vetrovky, oblečená do teplákov a obutá do tenisiek.

Prvý potomok londýnskej rodáčky a jej manžela, ktorý je nezávislým filmárom a producentom, by mal prísť na svet už v najbližších týždňoch.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Emily Ratajkowski (@emrata)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #New York #paparazzi #modelka #pes #venčenie #Emily Ratajkowski

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...