Láska sexi Megan Foxovej a známeho rapera? Ako to vyzerá s ich budúcnosťou?

Intenzita vzťahu herečky Megan Foxovej a rapera Machine Gun Kellyho mesiacmi nijako neprichádza o silu. Skôr naopak.

09.03.2021 00:00
Herečka Megan Fox. Foto: ,
Herečka Megan Fox.
debata

Dvojica sa stretla aj počas nakrúcania filmu s názvom „Midnight in the Switchgrass“, ktorý vznikal minulý rok v marci. Aj preto je tento mesiac pre zaľúbencov výnimočný. Zdroj z ich okolia pre „Hollywood Life“ opísal: „Je medzi nimi niečo zvláštne a sú zamilovanejší než kedykoľvek predtým,“ píše spomínaný portál. Nedávno sa čiernovlasá kráska dokonca objavila aj na natáčaní klipu svojho drahého, aby ho podporila svojou prítomnosťou. "Aj keď sa to medzi nimi zbehlo rýchlo, nejde len o vášeň. Sú hlboko emocionálne prepojení,“ dodal zdroj.

Raper má byť typ muža, ktorý sa k Foxovej stopercentne hodí. "Trávia spolu takmer všetok čas a navzájom sa spoznávajú aj ako rodina. Podľa spomínaného zdroja sú obaja otvorení manželstvu. Megan vidí pred sebou krásnu budúcnosť s muzikantom a preto sa snaží vyriešiť vzťah s manželom, hercom Brianom Austinom Greenom. S ním má Fox tri ratolesti – Noaha (7), Bodhiho (6) a Journey (3).

Fox s Greenom začali randiť v roku 2004 a následne sa zasnúbili. Zrušenie zásnub prišlo v roku 2009, no už nasledujúci rok boli znovu spolu a dokonca sa zosobášili počas intímneho obradu na pláži. V roku 2015 požiadala Megan Fox o rozvod, ale toto podanie nakoniec aj zrušili. Partneri sa k sebe vrátili, majú spolu troch malých synov. Ako uviedol zdroj pre portál „Hollywood Life“, ďalšie manželstvo herečka nevylučuje, najskôr však musí prebehnúť rozvod s Greenom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #Brian Austin Green

+ Aktívny životný štýl a správna strava vám pridajú roky života.
Zo dňa na deň všetko nezmeníte, choďte radšej...

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...